Suomi nousi voittoon Tshekistä viisi sekuntia ennen loppua – liigatähdet iskussa

Joona Rantala ja Luukas Hyvärinen käänsivät perjantaina Turussa salibandyn EFT-turnauksen ottelun Tshekkiä vastaan Suomen voitoksi.

Rantala viimeisteli päätöserän alussa Suomen 3–3-tasoituksen ylivoimalla, ja Hyvärinen teki hänen syötöstään 4–3-voittomaalin viisi sekuntia ennen peliajan loppua.

Sami Johansson vastasi Suomen kahdesta ensimmäisestä maalista. Hän vei Suomen ylivoimaosumalla maalin johtoon ensimmäisen erän puolivälin jälkeen, ja aloitti takaa-ajon toisen erän kavennusmaalillaan, kun Josef Rypar, Tomas Hanak ja Ondrej Nemecek olivat vieneet Tshekin 3–1-johtoon.

Suomi hallitsi ottelua ja voitti laukaukset kohti maalia 15–8, mutta Tshekin maalivahti Lukas Bauer oli vaikeasti yllätettävissä. Bauerin torjuntaprosentti oli 84,62. Oskari Fäldenin prosentti painui 62,50:een.