Supertähdeltä raivokas puheenvuoro Patrik Laineen puolesta: "Missä kunnioitus?"

Entinen NHL-puolustaja P.K. Subban piti kiihkeän puheenvuoron sosiaalisessa mediassa Patrik Laineen puolesta ja hyökkäsi Laineen telonutta Cedric Pareta vastaan.

Montrealin ja Toronton välisessä harjoitusottelussa Pare teloi Patrik Laineen tylyllä polvitaklauksella Suomen aikaa lauanatain ja sunnuntain välisenä yönä. Subban julkaisi X:ssä seuraavana päivänä videon, jossa hän haukkuu Toronto-pelaajan maanrakoon.

– Mitä helvettiä tuo eilisiltainen oli? Taklausyritys supertähteen polvi ojennettuna. Edesvastuutonta, en pitänyt siitä, Subban vauhkoaa videossaan.

Laineen ottelu päätty rumaan taklaukseen ja hänen kerrottiin poistuneen hallilta kävelykeppien avustuksella. Pahassa tapauksessa Laineen koko kausi on vaarassa. P.K. Subban korosti, että kyseessä oli harjoitusottelu, eikä siellä pitäisi tapahtua tuollaisia ylilyöntejä.

– Patrik Laine ansaitsee paljon enemmän kunnioitusta kuin sai eilen illalla. Tuota ei olisi pitänyt koskaan tapahtua. Missä on kunnioitus Patrik Lainetta kohtaan? Missä kunnioitus supertähtiä kohtaan? Subban jyrisee.

Subban haluaa vielä tuoda esiin, että hänen mielestään supertähtiä ei pidä paapoa, mutta peräänkuuluttaa kunnioitusta.

– Raukkamaisia tekoja ei pidä sallia. En mennyt eilen katsomaan Cedric Paren pelaamista. Maksoin pääsylipusta, jotta näen Patrik Laineen pelaavan.

Montrealin Arber Xhekaj meni myöhemmin ottelussa kostamaan Laineen kaltoinkohtelun Parelle ja lensi suihkuun.

Lue myös:

    Uusimmat