Syvällä tarpova Pelicans putosi jo sarjajumboksi – päävalmentajalta lyhytsanainen murjaisu joukkueensa otteista

Lehdistötilaisuus: Sport - Pelicans 1:39
Pelicans-päävalmentaja Juhamatti Yli-Junnila esiintyi Sport-ottelun lehdistötilaisuudessa lyhytsanaisesti.

Lahden Pelicansin synkkä alkukausi sai jatkoa keskiviikkona, kun lahtelaiset hävisivät Vaasan Sportille maalein 1-3.

Pelicans sinnitteli tuloksessa kiinni kahden erän ajan, mutta kolmannessa erässä kotijoukkue Sport meni menojaan. Otso Rantakari ja Sebastian Stålberg iskivät ylivoimamaalit mieheen ja veivät Sportin kahden maalin karkumatkalle.

Iikka Kangasniemi toi vielä Pelicansin maalin päähän, mutta Johan Sundström naulasi loppulukemat 3-1 tyhjään maaliin seitsemän sekuntia ennen päätössummeria.

Tappio oli Pelicansille jo neljäs putkeen. Keskiviikon ottelukierroksen tulosten myötä Pelicans valahti sarjassa jo liigan jumboksi.

Pelicansin päävalmentaja Juhamatti Yli-Junnila oli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa hyvin vähäsanainen.

– Päällimmäisenä jäi mieleen se, että kolmannessa erässä otettiin kolme pakottamatonta jäähyä ja se oli liikaa tähän peliin, Yli-Junnila kommentoi.

Lahtelaisten urakka tästä ainakaan helpotu, sillä se kohtaa tällä vielä tällä viikolla sarjataulukon kärjessä keikkuvan Ilveksen ja toisena majailevan HIFK:n. Tulevat ottelut Pelicans-luotsi kuittasi ytimekkäästi.

– Ei ole vielä paljoa niitä ehtinyt miettiä. Katsotaan niitä, kun ne pelit koittavat, Yli-Junnila murjaisi.