Taituri solmi satojen miljoonien diilin – nyt muut tähdet haluavat osingoille: "Puhelimeni räjähtää"

Tähtigolfari Jon Rahmin liittyminen LIV-kiertueelle on aiheuttanut ennennäkemätöntä kiinnostusta pelipaikkoja kohtaan, LIV:n toimitusjohtaja ja komissaari Greg Norman kertoo. 

Rahmin loikasta PGA-kiertueelta LIV:lle kerrottiin viime viikolla. Espanjalaisen uskotaan nettoavan sopimuksesta vähintään 300 miljoonaa dollaria, ja jotkut mediat ovat kirjoittaneet jopa 600 mijoonan dollarin palkkiosta. 

Rahmin ympärille rakennetaan myös uusi joukkue, sillä LIV-kiertueella pelataan myös tiimikisoja. Normanin mukaan tämä on aiheuttanut yhteydenottojen tulvan. 

– Tiedän, että siitä lähtien kun Jon allekirjoitti sopimuksen, hän on hukkunut pelaajien kysymyksiin siitä, kuinka he pääsevät Jonin joukkueeseen, Norman kertoi ESPN:lle. 

– Ainakin minun puhelimeni räjähtää (yhteydenotoista), hän totesi BBC:lle. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Normanin mukaan 8-12 huippupelaajaa on pommittanut häntä puheluilla, sillä väljempi kisakalenteri ja kolmen pelikierroksen turnausmuoto ovat isoja houkuttimia. Norman kuitenkin unohti mainita tähtitieteelliset palkintorahat, joita saudirahoitteisella LIV-kiertueella jaetaan.

– Jon on mieletön lisä meille. 

– Se luo dominoefektin, ja puusta putoaa lisää omenia. Siitä ei ole kysymystäkään, sillä LIV jatkaa kehittymistään, Norman summaa.

LIV:n kausi käynnistyy Meksikossa 2. helmikuuta. Myös Suomen Kalle Samooja nähdään mukana LIV:llä, sillä hän pelasi itselleen edustusoikeuden viime viikonlopun karsintakilpailussa

Lue myös:

    Uusimmat