Taiwanilainen fitness-vaikuttaja tunnusti karmean valheen: "Huijasin kaikkia kolmen vuoden ajan"

Taiwanilaisen somevaikuttajan syöpäsairaus paljastui tekaistuksi. Huijauksen paljasti vaikuttajan ex-mies.

Taiwanilainen fitness-vaikuttaja on paljastunut huijariksi. Instagramissa yli 11 000 seuraajaa omaava nainen väitti saaneensa myöhäisen vaiheen haimasyöpädiagnoosin kolme vuotta sitten. MianBao-nimellä kulkeva nainen kuvaili someprofiilissaan itseään "naiseksi, joka pyrkii ei-ammattilaiseksi painonnostoatleetiksi ja ammattilaissyöpätaistelijaksi", uutisoi South China Morning Post.

Kolme vuotta sitten nainen alkoi jakaa treenivideoita sekä videoita "syöpähoidoistaan". Videoiden yhteydessä oli syöpätaisteluun viittavia aihetunnisteita. 

Toukokuussa MianBaobaon tarinaan tuli kuitenkin vakava särö, kun hänen ex-miehekseen julistautunut mies alkoi julkaista sosiaalisessa mediassa naisen väitteitä kyseenalaistavia yksityiskohtia. 

– Joka kerta, kun hän meni hoitoihin, hän vaati, että hänen perheensä jättää hänet sairaalan sisäänkäynnille ja vaati nähdä lääkärin yksin, mies kertoi.

Ex-mies kertoo, ettei koskaan nähnyt lääkäriä, todisteita diagnoostista tai kuitteja sairaalasta. 

MianBaobaon kerrotaankin nyt teeskennelleen syöpäsairasta saadakseen enemmän someseuraajia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

MianBaobao julkaisi anteeksipyynnön

MianBaobao tunnusti huijanneensa ex-miehensä väitteiden tultua julki. Nainen julkaisi Instagram-tilillään anteeksipyynnön.

– Perheelle, ystäville, fanelle, nettikäyttäjille, jotka koskaan välittivät minusta, tukivat minua, kannustivat minua, haluan pyytää anteeksi kaikilta. Tein vihoviimeisen asian, joka minun olisi pitänyt tehdä. Valehtelin syövästä ja huijasin kaikkia kolmen vuoden ajan, nainen tunnusti.

Kaikki muut julkaisut naisen tililtä on poistettu. 

Ex-miehen lisäksi myös somekäyttäjien epäilykset olivat heränneet, kun tarkkaavaiset nettikäyttäjät huomasivat MianBaobaon julkaisseen jo aiemmin muualla netistä julkaistuja kuvia esimerkiksi hiustenlähdöstä ja nenäverenvuodosta ominaan. Taiwanilaisnaisen valhe on luonnollisesti herättänyt raivoa sosiaalisen median käyttäjissä.

Katso myös: Somessa moni asia voi olla valetta. Holly näyttää, kuinka sosiaalisen median kauneusfilttereillä ihminen voi muuttua hetkessä täysin toisenlaiseksi

 

 

Lue myös:

    Uusimmat