Talk show -isäntä John Oliver hehkuttaa Windows95mania

Windows95manin tunnelmat viisujen jälkeen 5:18
”Kuin heittäisi kännissä dartsia” – näin Windows95man ja Henri Piispanen kommentoivat videolla matalia yleisöpisteitään.

John Oliver hehkutti ohjelmassaan Windows95manin euroviisushow'ta. 

Vuoden 2024 Euroviisujen finaali huipentui viikonloppuna Sveitsi voittoon, Suomen sijoituksen ollessa 19. Suomea edustivat Windows95man ja Henri PiispanenNo rules! -kappaleella. 

Suomen esitys oli satiirista uutistapahtumia käsittelevää Last Week Tonight -ohjelmaa luotsaavan John Oliverin suosikki. Oliver kertaa tuoreimman jaksonsa aluksi viisujen käänteitä. 

 – Tavallisesti suurenmoisen hassun kilpailun ympärillä oli paljon vakavia uutisia, mutta kuitenkin rehellisyyden nimissä silmiinpistäviä kisaajia, Kroatian Baby Lasagnasta Bambie Thugiin Irlannista ja ehdottomaan suosikkiini, tähän kaveriin Suomesta, hän sanoo. 

Lähetyksessä nähtiin pätkiä Windows95manin esityksestä ja Oliver kuvaili show'ta pidennetyksi Austin Powers -kohtaukseksi. 

– Mies, jolla on leijuvat vaaleat kutrit, pervolasit, kuoriutuu farkkumunasta? Se on kuin BotticellinVenuksen syntymä, mutta tällä kertaa oikeasti hyvä, hän sanoi verraten esitystä legendaariseen maalaukseen.

Oliver kertoi UMK:n juryn antaneen esitykselle huonoimmat pisteet, mutta Windows95man nousi Suomen viisuedustajaksi valtavalla yleisöäänimäärällä. 

– Suomalaiset ovat luonnonlahjakkuuksia mäkihypyssä, saunassa ja tunnistamaan vitunmoisen tähden, sen nähdessään. 

– Kaikki muu musiikki on minulle nyt kuollutta, Oliver hehkuttaa lopuksi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja