Tapparan yllättävän raju alakulo jatkuu – Rikard Grönborg nosti jo onnen esiin

Maalikooste: Tappara - Jukurit 3:43
Videolla maalikooste ottelusta Tappara-Jukurit.

Ondrej Kovarcik teki kaksi maalia ja syötti yhden, kun Jukurit otti tiistaina jo viidennen perättäisen voittonsa kaadettuaan Tapparan jatkoajalla Tampereen areenassa 3–2.

Pikkuveli Michal Kovarcik teki järjestyksessä toisen vieraiden maalin ylivoimalla, eli tshekit olivat tällä kertaa Tapparan turma. Tamperelaisjoukkue jatkoi yllättävän rajua alavireisyyttään. Sarjakakkosella on vain kaksi voittoa kymmenestä viimeisimmästä ottelustaan.

Tappara sai takaisin kokoonpanoon 16 ottelun tauon pitäneen Veli-Matti Savinaisen, mutta tuttu maalineduspelaaja ei päässyt tehotilastoon. Anton Levtchi ja Olli Juolevi tekivät Tapparan maalit.

– Meillä oli paljon hyvää tekemistä, mutta virheitä tuli myös. Oli epäonneakin tekopaikoissa. Mutta onni ja pomput pitää ansaita, sanoi Tapparan päävalmentaja Rikard Grönborg.

Tappara isännöi perjantaina Liigan kärkijoukkuetta Ilvestä loppuunmyydyssä hallissa. Ilves vahvistui maanantaina kohupuolustaja Sami Nikulla.

– Derbyt ovat aina meille kauden kohokohtia, Grönborg korosti.

Tapparan Petteri Puhakka ja Philip Granath saivat toisen erän lopulla alivoimalla aikaan tolppalaukaukset. Tolppa sisään, tolppa ulos -sanonta näytti todenmukaisuuden jälleen.