Tässä Jonne Halttunen pieksee Kalle Rovanperän – "Olen parempi kaikessa muussa"

Kalle Rovanperä ajoi ulos ylivoimaisesta johtoasemasta! 1:59
Kalle Rovanperä ajoi ulos kärkipaikalta Jyväskylän MM-rallissa.

Kalle Rovanperä on totuttu näkemään kärjessä ralliauton, ja monien muidenkin nelipyöräisten, ratissa, mutta yhdessä lajissa Rovanperä ei pärjää kartturilleen Jonne Halttuselle.

Rovanperän lyönti jää noin 30-40 metrin päähän tavoitteesta, ja pallo laskeutuu raffiin. Halttunen puolestaan ei tarvitse harjoitussvingiä ja osuma on täydellinen.

– Voihan hel..., Rovanperä manaa Halttusen lyönnin perään DirtFishin mukaan.

Halttunen tanssii kävellessään takaisin golfabägilleen.

– Hänellä on enemmän aikaa tähän kuin minulla. Hän on ollut golfkentällä paljon. Eikä se haittaa, minä olen parempi kaikessa muussa, Rovanperä sanoo.

Rovanperä ja Halttunen osallistuivat Sami Välimäen luotsaamaan golfturnaukseen Virossa. Joukkuekisassa Rovanperän tiimiin kuuluivat Halttusen lisäksi Miro Rousku ja Arttu Hanhinen. Vastassa oli muun muassa Mika Häkkisen joukkue.

Ralliradoilla voittamaan tottunut Rovanperä ei unelmoi voitosta golfviheriöllä.

– Meidän joukkueemme on golfissa ihan paska. Mutta meillä on hauskaa ja tietysti lyömme pieniä vetoja, Rovanperä kertoo.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Dirtfish osaa kertoa, että Rovanperän ja Halttusen joukkue ei korjannut kisasta voittoa, mutta sen enempää tuloksista ei tihku tietoa.

Kalle Rovanperä pääsee leipälajinsa pariin taas reilun viikon päästä, kun Chilessä ajetaan seuraava MM-ralli. Se saattaa jäädä suomalaisen viimeiseksi MM-ralliksi tänä vuonna, sillä on jo varmaa, että hän ei aja Keski-Euroopan MM-rallissa. Kauden päättävän Japanin MM-rallin osalta Toyotan kuljettajia ei olla vielä ilmoitettu.

Lue myös:

    Uusimmat