Tässä ovat uudet Missio-kilpailijat – mukana pysäyttäviä tarinoita

Missio-kilpailu tulee taas.

Mirella Merivirran ja Veronika Wirtasen luotsaaman Missio-kilpailun vuoden 2024 kilpailijat on julkistettu. Kilpailu keskittyy naisten uran kehittämiseen ja yritystoiminnan rakentamiseen.

Uusi Missio-kisan voittaja valitaan 8. marraskuuta.

Aiemmin Miss Helsinki -nimellä tunnettu kilpailu koki brändiuudistuksen vuonna 2022, jolloin sen konsepti vaihtui yrittäjyys- ja bisneskilpailuun. Viime vuonna kilpailusta karistettiin vähäkin vanha pois, ja nykyisin kyseessä puhtaasti bisneskilpailu, jossa misseydellä ei ole Merivirran ja Wirtasen mukaan minkäänlaista merkitystä.

Missio-kilpailussa luodaan uusia yrityksiä ja kasvatetaan ja kehitetään jo olemassa olevia.

Näin vuoden 2024 Missio-kilpailijat esitellääm tiedotteessa

Eveliina Järvinen 

Eveliina Järvinen auttaa naisia rakentamaan magneettisia henkilöbrändejä ja tekemään rohkeita uratekoja yrityksensä Eveliina Empowermentin kautta.

Eveliina koki neljä vuotta sitten avioeron, joka muutti hänen elämänsä suunnan. Hän päätti olla katkeroitumatta ja alkoi tavoitella unelmiaan muuttamalla Kotkasta Helsinkiin ja rakentaen itselleen uran, josta oli haaveillut.

Pitkä ura sosiaalialalla ja kokemus ihmisten auttamisesta antoivat Eveliinalle ymmärryksen siitä, kuinka tärkeää on rikkoa rohkeasti omat esteet ja lasikatot.

Ira Juvonen

Unelmavalmentaja ja Tunnepolkusi-yrityksen perustaja Ira Juvonen koki elämänsä suurimman kriisin puolison itsemurhan myötä. Hän löysi surun keskeltä uuden alun ja oivalsi, että elämää ei kannata lykätä.

Nyt Ira valmentaa ihmisiä kohti heidän omia unelmiaan auttaen heitä tutustumaan itseensä ja löytämään oman polkunsa. Ira uskoo, että elämä on leikkikenttä, jossa kannattaa tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin.

Veera Moilanen 

Veera Moilanen on koiranomistaja, hevosharrastaja ja yrittäjä, joka valmistaa värikkäitä, käsintehtyjä koiranvaatteita ja satulahuopia hevosille. Hänen yrityksensä Yksisarvispuoti tuo iloa ja väriä eläinten maailmaan.

Idea yritykseen syntyi, kun Veera sai hermokipukohtauksia, ja vaatteiden suunnittelu auttoi häntä jaksamaan kipujen keskellä.

Enni Laukkanen

EL Events -yrityksen perustaja Enni Laukkanen kasvoi itsenäiseksi vaikean äitisuhteen myötä ja kehitti perfektionistisen asenteen elämään. Työnarkomaanina hän venyi jatkuvasti äärirajoille, mutta oppi tasapainottamaan työn ja muun elämän.

Nyt Enni yhdistää kunnianhimon ja tavoitteellisuuden omaan tapahtumayritykseensä nauttien yrittäjyyden tuomista mahdollisuuksista.

Jonna Kallunki

Jonna Kallunki on hyvinvointialan yrittäjä ja valmentaja. Hän on päättänyt olla esikuva kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Burnoutin ja dieettikierteen kokeneena Jonna ei enää suostu olemaan kiltti suorittaja, vaan pitää kiinni rajoistaan ja tukee asiakkaitaan samojen haasteiden parissa. Jääräpäisenä periksiantamattomana persoonana hän nousee yhä uudelleen haasteiden jälkeen.

Liisa Männikkö

Liisa Männikkö on Dynamifitness-urheiluvaatemerkin perustaja ja kahden lapsen äiti. Tiukan ja vaikean lapsuuden kasvattama Liisa on määrätietoinen taistelija, joka ei pelkää haasteita.

Liisa on rakentanut brändinsä vahvan työmoraalin ja pelottomuuden varaan, keskittyen kehopositiivisuuteen ja värikkyyteen. Liisa haluaa tuotteidensa tukevan fyysisen hyvinvoinnin lisäksi itsetuntoa ja inspiroivan muita uskomaan omiin mahdollisuuksiinsa.

Henna Kyrojoki

Henna Kyrojoki on teini-iän vaikeuksista kasvanut tapahtuma-alan moniosaaja, joka loi Agenda Events -yrityksensä tuodakseen Suomeen premium-tason tapahtumia.

Pandemian myötä fitness-ala jäi taakse, ja Henna löysi intohimonsa tapahtumista työskennellessään Nokia Areenan aitioissa. Kolmen vuoden kokemus messuista, hostauksesta ja myynninedistämisestä antoi hänelle syvällisen ymmärryksen markkinoista ja asiakkaiden tarpeista.

Yana Shishkovskaya

Yana Shishkovskaya on taide- ja muotialan monipuolinen valokuvaaja, joka kuvaa erityisesti artisteja, mutta myös muita asiakkaita. Hänen tyyliään voi kuvata eeppiseksi, kalliiksi ja dramaattiseksi.

Yanan ura lähti liikkeelle vaatesuunnittelusta, mutta pettymys muotialaan ohjasi hänet etsimään uutta suuntaa. Luonto ja valokuvaus veivät hänet lopulta oikealle polulle. Nyt Helsingissä toimiva Yana jatkaa unelmiensa tavoittelua, inspiroituneena elämänsä ihmisistä ja haasteista, joita hän kohtaa rohkeasti.

Matleena Hyytinen

Hyvinvointivalmentaja Matleena Hyytinen on käynyt läpi rankan matkan kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Kouluaikoina hän kärsi kiusaamisesta painonsa vuoksi, mikä johti radikaaleihin laihdutuskeinoihin ja jojoiluun.

Vuonna 2019 Matleena päätti muuttaa elämänsä fiksusti ammattilaisen avulla ja onnistui pysyvässä muutoksessa. Nyt hän haluaa auttaa muita välttämään dieettikierteet ja tekemään terveellisiä, kestäviä valintoja heti alusta alkaen.

Alena Roots

Alena Roots on vastasyntyneiden kuvaamiseen erikoistunut valokuvaaja. Alena opiskeli valokuvaajaksi Lahden Ammattikorkeakoulussa, mutta siirtyi kuvaamaan vauvoja oman lapsensa synnyttyä. Hän on kouluttautunut alansa huippujen johdolla ja kuvannut yli 300 perhettä uransa aikana.

Alena lähestyy jokaista kuvausta rakkaudella ja arvostaa mahdollisuutta tallentaa hetkiä perheiden elämästä.

Lue myös:

    Uusimmat