Tästä syystä Arja Koriseva ei voinut osallistua aiemmin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan: "Nyt se vihdoin toteutuu!"

Tästä syystä Arja Koriseva ei voinut osallistua aiemmin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan - "Nyt se vihdoin toteutuu!" 6:14
Arja Koriseva kertoo syyn siihen, miksei hän ole suostunut aiemmin mukaan MTV3-kanavan suosikkiohjelmaan.

Arja Korisevaa on pyydetty mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan lukuisia kertoja. Koriseva paljastaa MTV Uutisille, miksi hän on aiemmin kieltäytynyt.

35-vuotista taiteilijauraansa tänä vuonna viettävä Arja Koriseva on yksi syyskuussa alkavan Tanssii Tähtien Kanssa -kauden yhdestätoista tähtioppilaasta.

Hänet nähdään parketilla vihdoin suosikkiohjelman tulevalla 17. kaudella. 

Korisevan osallistuminen ohjelmaan aiheutti torstain lehdistötilaisuudessa paljon mielenkiintoa, sillä moni innostui suosikkilaulajan mukanaolosta.

Hän kertoo saaneensa kutsun ohjelmaan jo useana vuonna, muttei ole voinut osallistua, vaikka olisi halunnut. 

Ensimmäinen kutsu kävi jo ohjelman ihka ensimmäisenä vuonna.

Syy on siinä, että Jyväskylän lähellä Toivakassa perheensä kanssa asuva Koriseva ei ole aiemmin kyennyt muuttamaan ohjelman vuoksi osittain Helsinkiin harjoitusten ja kuvausten ajaksi. 

Kolmen lapsen äiti kertoo, että kotona asuu enää yksi lapsista, ja perhe on antanut hänelle täyden tukensa.

Treenipäiviä on niin paljon, ja se tarkoittaa sitä, että minun pitää asua osittain Helsingissä. Se on ollut se kompastuskivi. En ole ollut siihen aiemmin valmis, Koriseva sanoo.

Väliaikaisen asunnon Helsingistä syksyksi hankkiva laulaja on innoissaan siitä, että pääsee vihdoin mukaan.

Tuntuu tosi jännittävältä! Tajuan jotenkin vasta nyt, että olen ihan oikeasti täällä. Nyt vasta havahtuu tähän kaikkeen, että vihdoin se toteutuu! Arja kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Hänen tanssiparinaan nähdään Valtteri Palin. Siihen liittyykin yksi syy, miksi Korisevan lapset olivat erityisen innoissaan äitinsä mukanaolosta ohjelmassa.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Arja Korisevan lapset sanoivat äitinsä osallistumisesta ohjelmaan. 

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa esittelyjaksolla sunnuntaina 1. syyskuuta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Suorat lähetykset alkavat sunnuntaina 8. syyskuuta.  

Lue myös:

    Uusimmat