Arja Koriseva ilahtui TTK-pestinsä saamasta vastaanotosta: "Olen saanut ihanaa palautetta"

Arja Koriseva ilahtui TTK-pestinsä saamasta vastaanotosta – "Olen saanut ihanaa palautetta" 3:31
Arja Koriseva paljastaa, mikä on hänen pahin kammonsa, sillä tulevassa Myyrä-ohjelmassa joutuu testaamaan jatkuvasti omia rajojaan.

Arja Koriseva nähdään syksyn aikana peräti kahdessa MTV3-kanavan ohjelmassa. Myyrä-ohjelma oli henkisesti hieman raskasta, kun taas Tanssii tähtien kanssa -pesti on ilahduttanut jo nyt valtavasti – myös katsojia.

35-vuotista taiteilijauraansa tänä vuonna viettävä Arja Koriseva nähdään MTV3-kanavan syysilloissa sekä sunnuntai-iltojen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa että keskiviikko-iltojen Myyrä-kilpailurealityssa.

Arja kuvailee syksyään kiireiseksi, sillä myös hänen konserttikiertueensa alkaa juuri ennen tanssiohjelman suoria lähetyksiä.

Lisäksi Arja muuttaa Jyväskylän läheltä Toivakasta osittain Helsinkiin tanssitreenien vuoksi.

Iloinen ja rempseä Arja on kiireisestä konsertti- ja treeniaikataulustaan huolimatta täynnä energiaa ja lähdössä innolla kohti 8. syyskuuta alkavia suoria lähetyksiä. 

Lisäenergiaa antaa katsojilta saatu palautevyöry sen jälkeen, kun Tanssii Tähtien Kanssa -osallistujat julkaistiin.

– Suurin osa on sanonut, että vihdoinkin! On ollut tosi sydäntä lämmittävää, että mukana oloani on odotettu. Olen saanut ihanaa palautetta, Arja kiittelee.

Arjaa on kosiskeltu mukaan ohjelmaan jo vuosikausia, sillä ensimmäinen kysely tuli jo 17 vuotta sitten ohjelman ensimmäiselle kaudelle.

– Tämä on aivan toisenlainen heittäytyminen tähän maailmaan, ja annan sille kaikkeni, Arja kertoo.

Hän myös iloitsee siitä, että saa olla tanssiohjelmassa täysin oma itsensä. 

Myyrä-realityssa se ei ollut mahdollista, sillä siellä joutui ottamaan tietynlaisen roolin.

– Oli ylipäätään vaikeaa juonia, ja vaikka teatteri on opettanut, että pokka pitää, niin ei se helppoa ollut. Jatkuvasti piti tarkkailla muita herkällä korvalla ja aistien piti olla koko ajan hereillä.

Toisaalta Arja iloitsee siitä, että kyseisessä formaatissa pääsi testaamaan omia fyysisiä ja henkisiä rajojaan monella tapaa, sillä tehtävät eivät olleet helppoja.

– Onneksi olen rohkea heittäytyjä, sillä siellä sai tehdä temppuja, joita ei muuten ikinä pääsisi tekemään.

Katso yllä olevalta videolta, mikä on Arjan pahin kammo ja miten hän suhtautui siihen kuvauksissa.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa esittelyjaksolla sunnuntaina 1. syyskuuta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Suorat lähetykset alkavat sunnuntaina 8. syyskuuta klo 19.30.  

Myyrä alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla keskiviikkona 11. syyskuuta klo 20.00.

Lue myös:

    Uusimmat