Täyskäännös Ensitreffit-Annan ja Hain suhteessa: "Kiva, että on naimisissa"

Ensitreffit-Anna ei vie kevein perustein ketään sukunsa juhannuksenviettoon mökille 0:36
Katso videolta, miksei Anna ole juuri vienyt ketään sukunsa juhannuksenviettoon mökille.

Ensitreffit alttarilla -parin Annan ja Hain suhteessa on ollut haasteita, mutta yhdeksännessä jaksossa he kertovat löytämästään yhteisestä sävelestä. 

Anna ja Hai ovat käyneet pitkiä ja vakavia keskusteluja suhteestaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman 11. kaudella. Yhdeksännessä jaksossa tuntuu viimein, että heidän välinsä ovat tasoittuneet. 

– Nyt on kyllä todella kiva, että tulee juhannus niin, että on naimisissa, eikä ole sinkku. Totta kai se on myös jännittävää, että nyt näkee myös Hain ystäviä ja jakaa ensimmäisen juhlapyhän hänen kanssaan, Anna sanoo hymy huulillaan jaksossa. 

Hai on samoilla linjoilla. 

– On todella kiva, että Anna viettää täällä juhannusta minun ja ystävieni kanssa, mutta hän kuitenkin menee täältä perheensä luo mökille itsekseen, Hai jatkaa. 

Katso videolta, miksei Anna ole juuri vienyt ketään sukunsa juhannuksenviettoon mökille.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson kanssa tiistaisin. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat