Ensitreffit-pari vakavan keskustelun äärellä: "Yritämmekö enää?"

Hai käsittää Annan viestin väärin Ensitreffit alttarilla -jaksossa 0:23
Katso videolta, miten Hai käsittää Annan lähettämän viestin väärin.

Ensitreffit alttarilla -jaksossa Hai saa Annalta viestin, josta hän haluaa keskustella puhelimessa. 

Seitsemännessä Ensitreffit alttarilla -jaksossa Anna on laittanut Haille viestin, jossa hän pyrki olemaan mahdollisimman suora ja kertonut hänellä olevan ikäviä tunteita, stressiä ja jännitystä. 

Hai vastasi Annalle tunteja myöhemmin, että voisivatko he soittaa seuraavana aamuna. Anna kuitenkin päätti tarttua puhelimaan jo samana iltana.

– Koet, että olemme erilaisia, niin vähän tuli sellainen olo, että onko tässä suhteessa enää tulevaisuutta. Haluaisin tietää, yritämmekö enää vai oliko tämä tässä. Haluaisin, että vielä kokeilisimme. Olemme vasta kaksi viikkoa tunteneet, Hai sanoo Annalle puhelimessa jaksossa. 

– En hakenut vielä mitään lopputulosta. Sanoitin vain sitä, että minulla on tällä hetkellä vaikeaa navigoida sen suhteen, koska olemme niin erilaisia, Anna selventää Haille. 

Katso videolta, miten Hai käsittää Annan lähettämän viestin väärin.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson kanssa tiistaisin. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat