Ensitreffit-morsian pahoittaa mielensä ulkonäkönsä kommentoinnista: "Hän jotenkin töksäytti"

Hai perustelee, miksi kommentoi Annan laittautumista 0:51
Videolla Hai selittää käytöstään.

Anna ja Hai ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljännessä jaksossa häämatkalla Dubrovnikissa, Kroatiassa. Annan mielestä Hai kommentoi hänen ulkonäköään ikävällä tavalla.

Anna kertoo Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljännessä jaksossa olevansa ahdistunut, koska on saanut puolisostaan Haista kontrolloivan kuvan. Hän purkaa tuntojaan kameralle ollessaan yksin kävelyllä parin häämatkakohteessa Dubrovnikissa, Kroatiassa. 

– Hän on kommentoinut ulkonäköäni jotenkin vähän ikävällä tavalla. Antoi ymmärtää, että minulla on aika paljon meikkiä ja olen aika laittautunut, mitkä ovat itselleni todella tärkeitä juttuja, Anna kertoo. 

Hän ei pidä Hain kommentteja kovin kohteliaina. 

– Koen, että hän jotenkin töksäytti sen, kun alkoi häiden jälkeisenä päivänä kommentoimaan sitä, että kynteni ovat laitettu, minulla on meikkiä ja olen aika laitetun näköinen, Anna kertoo jaksossa. 

Videolla Hai selittää käytöstään. 

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin alkaen 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat