- 100 g kylmäsavulohta
- ½ punasipuli
- tilliä
- 3 rkl ranskankermaa
- mustapippuria
- 10 herkkusientä
- 30 g mätiä koristeeksi
Hienonna lohi, sipuli ja tilli. Sekoita keskenään, lisää joukkoon kerma ja mausteet. Poista herkkusienistä kannat ja leikkaa lakista viipale, jotta pysyvät pystyssä. Täytä lohitartarilla ja koristele mädillä.
- 100 g kylmäsavuporoa
- ½ sipuli
- piparjuuritahnaa maun mukaan
- 3-4 rkl ranskankermaa
- 10 herkkusientä
Hienonna poro ja sipuli. Sekoita keskenään poro, sipulisilppu ja ranskankerma. Lisää piparjuuritahnaa maun mukaan. Poista herkkusienistä kannat ja leikkaa lakista viipale, jotta pysyvät pystyssä. Täytä kylmäsavuporoseoksella ja koristele persiljatupsulla.