Teemu Suniselta suorastaan uskomaton paljastus autostaan – ei voinut kuin nauraa: "Pojat jättivät pois"

Teemu Suniselta uskomaton paljastus autostaan: "En ymmärrä" 1:04
Teemu Suninen nauroi erikoiselle ongelmalle Hyundaissaan.

Teemu Suninen koki suorastaan uskomattoman ongelman Suomen MM-rallin sateisilla pätkillä perjantaina. Hänen Rally2-luokan Hyundaissaan ei ollut tuulilasille mitään puhallinta.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Chilen MM-ralli 26.–29.9.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

– Aika raskas päivä. Pojat jättivät lämppärit, puhaltimet ja kaikki pois. Näkyvyys oli aika lailla kaksi metriä tuohon tuulilasiin, Suninen päivitteli.

– Iltapäivällä moottori lakkasi vielä käymästä pätkällä, ja sen jälkeen ei ollut minkäänlaista vauhtia. Ei hirveästi jää kerrottavaa jälkipolville.

MTV Urheilun toimittaja Tomi Tuominen hämmästeli, miten tiimi voi jättää kuljettajansa tilanteeseen, ettei kerta kaikkiaan mitään ole puhaltamassa tuulilasiin.

– En ymmärrä sitä, Suninen vastasi.

– Ei minullakaan ole uran aikana tullut, tai en ole tajunnut kysyä, että onhan pojilla puhallin siellä. Kuuluu aika perusvarusteluihin.

Löytyikö siihen selitystä?

– Mitä siihen haluaa keksiä… Suninen sanoi ja nauroi.

Suninen on Rally2-luokassa ensimmäisen täyden ajopäivän jälkeen vasta kymmenentenä, 1.57 minuuttia luokkajohdossa kaasuttelevaa Skodan Oliver Solbergia jäljessä. Luokassa toisena on hienosti Toyotan Jari-Matti Latvala, joka on 24,1 sekuntia Solbergin takana.

Jari-Matti Latvala yllätti itsensäkin: "Fiilis, jonka voi kokea vain täällä" 1:11
Jari-Matti Latvala yllätti itsensäkin.

Lue myös:

    Uusimmat