Teflon Brothers ei koe paineita hittibiiseistä vaan aivan muusta – tämä kappale käänsi uran nousukiitoon

Teflon Brothersilla ei ole paineita tehdä hittibiisejä – enemmän paineita tulee aivan muusta asiasta 1:44
Teflon Brothers näytti, kuinka UMK-tanssi tänä päivänä sujuu ja miksi Teflon Brothersilla ei ole paineita luoda hittikappaleita.

Teflon Brothers saapui MTV Uutisten haastatteluun kertomaan uutuuskappaleestaan ja urastaan.

Teflon Brothers -bändi julkaisi tänään uuden kappaleen Oispa Gasellit, joka on kunnianosoitus Gasellit-yhtyeelle. Bändi pitää Gaselleita ”pikkubroidibändinä”, jonka pohjalta uutuuskappale syntyi.

– Gasellit on siinä mielessä samanlainen kuin me, että he ovat kanssa ehkä lähiöjäbiä. He eivät pröystäile hirveästi, vitsit ovat huonoja ja porukka on oikea kaveriporukka, eikä sitä ole koottu missään levy-yhtiöpöydässä, Pyhimys kertoo.

Teflon Brothers on keikkaillut vuosia ja tehnyt lukuisia hittikappaleita. Käännekohta uralla oli vuosia sitten, kun bändi lomaili Thaimaassa ja päätti, että nyt on aika ottaa askel eteenpäin.

– Päätimme ottaa isoon levy-yhtiöön yhteyttä ja aloimme tehdä kalliimpia videoita. Meillä oli oikeat budjetit, Heikki Kuula kertoo.

Voli nimeään Seksikkäin jäbä -kappaleen, jonka jälkeen keikkoja alkoi tulla yhä enemmän ympäri Suomen. Bändi myöntää, ettei heillä ole paineita luoda uusia hittibiisejä.

– Enemmän on paineita luoda tanssiliikkeitä. Kun olimme UMK:ssa ja meillä oli sellainen siksak-tanssi. Emme ole ikinä treenanneet mitään ainakaan kappaleeseen liittyvää niin kauan kuin sitä yhtä tanssia. 

Katso yllä olevalta videolta, kuinka tanssi tänä päivänä sujuu ja miksi Teflon Brothersilla ei ole paineita luoda hittikappaleita.

Telfonit esiintyvät täpötäysille yleisöille, ja loppuvuodesta bändillä on ainoastaan yksi vapaa viikonloppu joulun aikaan. Vaikka bändi niittää suurta suosiota, keikka Olympiastadionilla ei ole suunnitelmissa.

– Teemme tätä niin kauan kuin ihmiset jaksavat kuunnella ja sehän on hienoa. Nautimme nyt tästä ja toivomme, että se voi jatkua tosi pitkään, bändi kertoo.

Teflon Brothers ei ole tehnyt suuria tulevaisuuden suunnitelmia, vaan he haluavat elää mieluummin hetkessä. 

– Minusta tuntuu, että joskus tehdään liian pitkiä suunnitelmia. Turha suunnitella, kun ei voi tietää, mitä tapahtuu. Mieluummin reagoidaan tilanteeseen. 

– Se on myös tämän kappaleen idea. Me emme yritä miellyttää sitä 20-vuotiasta hip hop -fania. Vaikka me kuinka yrittäisimme, olemme silti heitä puolet vanhempia. Parempi yrittää tehdä vain hyviä kappaleita. Minun mielestäni Oispa Gasellit -kappale on muun muassa sen takia hyvä, ettei kukaan ole tehnyt tällaista. Tämä kuulostaa samaan aikaan vähän Gaselleilta ja vähän Tefloneilta. 

Lue myös:

    Uusimmat