Tempparit-pari Bile-Dani ja Eveliina ovat eronneet – jatkavat edelleen työskentelyä yhdessä

Bile-Dani vierailee Salkkareissa 0:41
Muistatko? Bile-Dani vilahti Salkkareissa!

Tempation Island Suomi -ohjelmasta tuttu pari Bile-Dani, eli Daniel Lehtonen, ja Eveliina Uosukainen ovat päättäneet parisuhteensa. 

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutut Bile-Dani, eli Daniel Lehtonen, ja Eveliina Uosukainen  kertoivat Instagramissa 12. syyskuuta eroavansa. 

– Halutaan Danielin kanssa kertoa teille, että olemme yhteisymmärryksessä ja hyvissä väleissä päättäneet lähteä eri teille. Tähän ei liity draamaa tai kolmansia osapuolia – rakkautemme on vain muuttanut muotoaan, ex-pari kirjoitti yhteisessä julkaisussaan. 

Voit selata kuvia nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

He kertovat olleensa yhdessä yhdeksän uskomatonta vuotta ja kasvaneensa aikuisiksi toistensa kanssa.

– Ja vaikka elämämme vie meitä nyt eri suuntiin, pysymme edelleen toistemme elämässä. Jatkamme parhaina ystävinä ja yhdessä työskentelyä, ja Daniel vastaa jatkossakin yritykseni myynnistä. Kiitos, kun olette olleet mukana matkassamme kaikki nämä vuodet. Nyt on aika avata uusi luku ja katsoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ex-pari päätti kirjoituksensa. 

Kaksikko meni kihloihin heinäkuussa 2018. He ehtivät asua suhteensa aikana myös viitisen vuotta Espanjassa.

Temptation Island Suomen lisäksi Lehtonen on esiintynyt Hottikset-sarjassa. Hän on myös vierailut lukuisissa ohjelmissa, kuten Salatut elämät ja Pelimies.

Lue myös:

    Uusimmat