Tennistähti koki oudon yllätyksen – "Menetin melkein kivekseni"

Tenniksen huippunimi Andrei Rubljov on paljastanut, että hän oli vähällä menettää kiveksensä jouduttuaan hiljattain leikkaukseen tarkemmin määrittelemättömän ongelman korjaamiseksi.

Maailmanlistan seitsemäntenä oleva Rubljov joutui veitsen alle ennen kilpailemista Kiinan avoimissa ja Shanghai Mastersissa aiemmin tässä kuussa. Hän meni sairaalaan Yhdysvaltojen avointen jälkeen kamppailtuaan "oudon tunteen" kanssa ja määrättiin siellä suorinta tietä leikkaukseen.

Ruljov joutui yllätyksekseen allekirjoittamaan asiakirjan, jossa hän antoi lääkäreille luvan amputoida toisen kiveksistään.

Venäläispelaajan onneksi toimenpidettä ei kuitenkaan tarvittu, ja 26-vuotias on nyt ilmaissut kiitollisuutensa voitettuaan Alexandre Mullerin Tukholman avoimissa.

– Tunnen oloni nyt täydelliseksi. Kaikki meni hyvin. En tiedä, miten kuvailla sitä sen fiksummin, mutta voin puhua siitä humoristiseen sävyyn: Menetin melkein kivekseni, Rubljov sanoi Daily Mailin mukaan.

– Viimeisenä asiana ennen nukutusta muistan allekirjoittaneeni paperin, jossa sanottiin, että he saisivat amputoida kivekseni.

Rubljovin mukaan leikkaus saatiin maaliin noin neljässä tunnissa sen jälkeen, kun ensimmäiset tuntemukset ilmenivät.

– Olin erittäin onnekas, koska he sanovat, että sinulla on vain 5-6 tuntia aikaa. Jos veri olisi lakannut kulkemasta sinne, niin sitten se olisi amputoitu. Olin onnekas. Loppujen lopuksi kaikki on hyvin.

Rubljov ei joutunut olemaan liian pitkään sivussa ja on onnistunut jatkamaan kilpailemista huipputasolla. Hän pääsi Kiinan avoimissa puolivälieriin ennen kuin hän putosi Shanghai Mastersissa ensimmäisellä kierroksella.

Lue myös:

    Uusimmat