Lääkäri Antti Heikkilä jakaa vähähiilihydraattiset joulureseptinsä Studio55.fin lukijoille. Testaa näitä jouluherkkuja ja kerro, mitä pidit – vastaajien kesken arvomme kolme Heikkilän Pellingin joulu -teosta.
Lääkäri Antti Heikkilä on kehittänyt herkullisia vähähiilihydraattisia reseptejä, joita myös karppaajat, keliaakikot ja laihduttajat voivat nauttia joulupöydässä.
Heikkilän ja hänen vaimonsa kehittämät ohjeet on koottu myös yksiin kansiin, tunnelmalliseen Pellingin joulu -teokseen (Rasalas 2011). Kirjasta löytyvät ohjeet niin runsaaseen joulupöytään, makeisiin herkkuihin kuin jouluisiin juomiinkin.
Katso ohjeet Heikkilän jouluherkkuihin:
Lohialkupalat, paistettua ankkaa, haudutettua punakaalia ja raikas Apfelschorle-juoma
Vähähiilihydraattiset joululeivonnaiset
Antti Heikkilän suklaakonvehdit
Kokeile reseptejä kotona ja kerro mielipiteesi – samalla osallistut arvontaan, jonka palkintona on kolme Pellingin joulu -kirjaa.