Lääkäri Antti Heikkilä esittelee helpon ohjeen, jolla loihdit itse herkullisia, sokerittomia suklaakonvehteja. Vähähiilihydraattisen ruokavalion sanansaattaja vakuuttaa, etteivät nämä herkut kerry vyötärölle.
Lääkäri Antti Heikkilän mukaan hänen vähähiilihydraattisista, sokerittomista jouluherkuistaan voi nauttia hyvällä omalla tunnolla ilman pelkoa painonnoususta. Tämä makoisa suklaakonvehtien ohje löytyy myös hänen Pellingin joulu -keittokirjastaan.
Suklaakonvehdit
50 g neitsytkookosöljyä
2 dl kaakaojauhetta
hieman steviaa
1 vaniljatangon (Bourbon) sisus
konvehtivuokia
koristeeksi marjoja, pähkinöitä tai paahdettuja mantelilastuja
Sulata kookosöljy vesihauteessa. Lisää vaniljatangon sisus, stevia ja kaakaojauhe koko ajan sekoittaen. Täytä konvehtivuoat suklaalla, koristele ja vie vuoat viileään, jotta suklaa jähmettyy.
Kerro, miten reseptit onnistuivat – osallistu arvontaan!
Studio55.fi
Kuva: Antti Heikkilä: Pellingin joulu (Rasalas)
Lääkäri Heikkilä lupaa: Nämä jouluruuat eivät tuo kiloja – Katso ohjeet!
Terveellisempi versio joulutortuista? Katso Antti Heikkilän ohjeet jauhopeukaloille
Antti Heikkilä paljastaa suosikkijouluherkkunsa – Katso resepti!
Antti Heikkilän ohje terveelliseen jouluun: Näin herkuttelet ilman sokeria
Näin karppaat joulun: Antti Heikkilän herkkuvinkit juhlapöytään
Mikä alkoholijuoma on paras karppaajalle? Antti Heikkilä vastasi kysymyksiin