Antti Heikkilä: Nämä herkulliset suklaakonvehdit eivät lihota – Katso ohje!

Uskoisitko, ettei näissä herkkupaloissa ole lainkaan sokeria?Antti Heikkilä/ Pellingin joulu
Julkaistu 12.12.2012 16:15(Päivitetty 12.12.2012 18:12)

Lääkäri Antti Heikkilä esittelee helpon ohjeen, jolla loihdit itse herkullisia, sokerittomia suklaakonvehteja. Vähähiilihydraattisen ruokavalion sanansaattaja vakuuttaa, etteivät nämä herkut kerry vyötärölle.

Lääkäri Antti Heikkilän mukaan hänen vähähiilihydraattisista, sokerittomista jouluherkuistaan voi nauttia hyvällä omalla tunnolla ilman pelkoa painonnoususta. Tämä makoisa suklaakonvehtien ohje löytyy myös hänen Pellingin joulu -keittokirjastaan.

Suklaakonvehdit

50 g neitsytkookosöljyä

2 dl kaakaojauhetta

hieman steviaa

1 vaniljatangon (Bourbon) sisus

konvehtivuokia

koristeeksi marjoja, pähkinöitä tai paahdettuja mantelilastuja

Sulata kookosöljy vesihauteessa. Lisää vaniljatangon sisus, stevia ja kaakaojauhe koko ajan sekoittaen. Täytä konvehtivuoat suklaalla, koristele ja vie vuoat viileään, jotta suklaa jähmettyy.

Kerro, miten reseptit onnistuivat – osallistu arvontaan!

Studio55.fi

Kuva: Antti Heikkilä: Pellingin joulu (Rasalas)

Lääkäri Heikkilä lupaa: Nämä jouluruuat eivät tuo kiloja – Katso ohjeet!

Terveellisempi versio joulutortuista? Katso Antti Heikkilän ohjeet jauhopeukaloille

Antti Heikkilä paljastaa suosikkijouluherkkunsa – Katso resepti!

Antti Heikkilän ohje terveelliseen jouluun: Näin herkuttelet ilman sokeria

Näin karppaat joulun: Antti Heikkilän herkkuvinkit juhlapöytään

Mikä alkoholijuoma on paras karppaajalle? Antti Heikkilä vastasi kysymyksiin

Lääkäri varoittaa: Näin suomalainen sianliha on pilattu

Tämän muutoksen myötä voi kadota myös viinanhimosi

Tuoreimmat aiheesta

Studio55