Tinni Wikström lähti tv-ohjelmaan yhdellä ehdolla

Tällaisen vinkin Tinni Wikström sai juontopariltaan Tuukka Ritokoskelta Amazing Race -kilpailuun 1:20
Minkä vinkin Tinni Wikström sai viime kaudelle osallistuneelta juontopariltaan Tuukka Ritokoskelta ennen kilpailuun lähtöä? Katso videolta!

Aamulypsystä tuttu radioääni Tinni Wikström ja hänen ystävänsä Antti Savinainen kilpailevat lokakuussa nähtävällä Amazing Race Suomi -kaudella. 

Nelosen Amazing Race Suomi -ohjelma saa jatkoa, kun lokakuun alussa seikkailuohjelmasta starttaa toinen tuotantokausi. Ohjelmassa 11 kilpaparia suorittaa erilaisia tehtäviä, jotka voivat viedä heidät yllättäviin paikkoihin ympäri maailmaa. 

Ohjelman toisella tuotantokaudella kilpailee Aamulypsystä tuttu Tinni Wikström hyvän ystävänsä Antti Savinaisen kanssa. Ohjelmaan pyydettäessä Wikströmille oli selvää, kenet hän valitsee reissukaverikseen. 

– Kun pyydettiin mukaan ohjelmaan, niin ensimmäinen ajatus oli, että Antti. Mietin kenen kanssa tämä olisi kaikista kivointa tehdä, ja päädyin Anttiin. Se olikin sitten minulla niin, että jos hän ei lähde niin myös minä otan skipin, Wikström sanoo.

Myös Savinaiselle päätös seikkailulle lähdöstä oli helppo. 

– Oli se oikeasti helppo päätös. Tiesin, että kun Tinnin kanssa lähtee niin ei siitä voi tulla kun hyvä, ja näinhän siinä kävi, Savinainen kommentoi. 

Radiosta ja TV:n puoleltakin tuttu Tinni Wikström on tottunut kameroiden läsnäoloon, mutta rohkeaa kilpaparia ei myöskään ohjelmaan lähteminen jännittänyt.  

– Pitäisi varmaan sanoa, että se tuntui oudolta tai jännittävältä. Kun Tinni kysyi mukaan, niin ei tarvinnut miettiä sitä käytännössä ollenkaan. Se tuntu siltä, että ”täähän me osataan”, Savinainen sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat