Topi Borg hauskuutti Laura Birniä ja Krista Kososta Ylellä – tällaisessa elokuvassa näkisi kaksikon seuraavaksi

Sisarushaastattelussa Topi ja Sointu Borg 15:21
Katso tästä Sointu ja Topi Borgin sisarushaastattelu!

Topi Borg hauskuutti Laura Birniä ja Krista Kososta Ylen haastattalussa Linnan juhlissa.

Yrittäjä Sointu Borg paljasti Instagramissa 6. joulukuuta, että hänen pikkuveljensä Topi Borg astelee tänään Linnan juhliin vanhempiensa kanssa. 

Topi soitti marraskuussa, että presidentin kansliasta saapui kirje. Kyllä vain, kutsu Linnan juhliin. Meinasin tippua tuolilta. 
Liikuttunut olo ja itku tuli tänäänkin. Olen niin ylpeä sinusta veli. Myös porukat kutsuttiin, joten pääsevät nauttimaan illasta kolmistaan, Sointu kirjoitti. 

Topi Borg nähtiin Linnan juhlissa muun muassa Ylen haastattelussa, jossa hän hauskuutti Laura Birniä ja Krista Kososta. Elokuvien suurkuluttajana hän kertoi, että näkisi kaksikon seuraavaksi käsikirjoittamassaan Salen robottikuskit -elokuvassa. 

– Salen robottikuski kuljettaa lastiansa, joka on mikropitsaa ja viinirypäleitä. Krista on hyvin terveellistä ruokavaliota noudattava henkilö, joka ajattelee, että minä haluan jotain roskaruokaa. Laura on lumiaurakuski ja molemmat joutuvat tällä tavalla, Borg näyttää käsillään ja summaa lopuksi elokuvan olevan 30 minuutin teknologiayhteiskuntaparodia. 

Kosonen ja Birn ovat ilmeistä päätellen vakuuttuneita Borgin käsikirjoituksesta. 

Lue myös:

    Uusimmat