Torjuttu rangaistuspotku ei auttanut: KuPSin europelit päättyivät

Kuopion Palloseuran taival jalkapallon miesten Konferenssiliigan karsinnoissa tuli päätökseen torstai-iltana, kun se taipui karsintojen toisella kierroksella norjalaiselle Tromsölle yhteismaalein 0–2.

KuPSilta vaadittiin torstaina urotekoja, koska se lähti otteluparin toiseen peliin yhden maalin takamatkalta. Kuopiolaisten taistelu ei kuitenkaan tuottanut tulosta, kun Tromsö oli kotonaan parempi luvuin 1–0.

Tromsö sai otteluun sähäkän lähdön, kun norjalaisjoukkueen hyökkääjä Lasse Nordås pääsi yrittämään maalintekoa rangaistuspisteeltä jo ottelun kolmannen minuutin kohdalla. KuPSin itävaltalaismaalivahti Johannes Kreidl kuitenkin pysäytti rangaistuspotkun hienolla venytyksellä.

Ottelun kuparisen onnistui rikkomaan Tromsön Jens Hjertö-Dahl, jonka viimeistelemä osuma syntyi 29. minuutilla.

Toisella puoliskolla tasaisemmaksi käynyt ottelu ei KuPSille kavennusmaaleja tuonut, ja Tromsö marssi vääjäämättömästi jatkoon.