Tosi-tv-tähti jakoi hurjat kuvat kauneusoperaation jälkeisistä kasvoistaan: "Voitte kuvitella, miltä tämä tuntuu"

Tamra Judge teetätti itselleen kolme kauneusoperaatiota, joista toipumista hän taltioi someen.

MTV Katsomosta löytyvästä The Real Housewives of Orange County -tosi-tv-sarjasta tuttu Tamra Judge, 57, kävi taannoin kulmakarvojen kohotuksessa sekä ihon CO2-laserhoidossa ja kemiallisessa kuorintahoidossa. Judge kertoo hänelle tehdyistä toimenpiteistä Instagramissa, jonne hän on jakanut videoita kauneusoperaatioprosessinsa eri vaiheista.

Judge julkaisi muutama päivä sitten Instagram-tilillään videon, jolle on taltioitu hetkiä ennen operaatioita sekä niiden jälkeen.

Seitsemän vuotta sitten minulle tehtiin alempi kasvojenkohotus, mutta ylemmän jätin väliin – ihan kuin maalaisin talon, mutta unohtaisin sen viimeistelyn. Pysykää kuulolla tilannepäivityksiä varten, Judge kirjoittaa kyseisen videon yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videolla näkyy pätkä, jonka Judge on kuvannut tunti operaatioiden jälkeen. Siinä hänen päänsä on kääritty siteisiin ja hänen ihonsa sinertää kemiallisen kuorintahoidon jäljiltä.

– En tunne oloani huonoksi. Silmäni ovat sumeat vaseliinin vuoksi. Mutta aloitetaan toipuminen, hän sanoo videolla.

Videolla kuvataan myös muun muassa operaatioiden jälkeistä aamua. 

Muutama päivä operaatioiden jälkeen Judge jakoi Instagram-tililleen videon, jossa hän päivittää vointiaan. Hänen kasvonsa ovat videolla silminnähden turvonneet.

– Tämän päivän pitäisi olla turvotuksen suhteen pahin päivä. Turvotus johtuu CO2-laserhoidosta. Voitte nähdä, että se ulottuu rintakehääni saakka, Judge sanoo videolla paitansa reunaa raottaen.

– Voitte kuvitella, miltä tämä tuntuu, hän jatkaa.

Videon lopussa nähdään pätkä kyseisen toipumispäivän loppupuolelta. Siinä Judgen kasvot ovat entistä turvonneemmat ja hänen silmänsä muurautuneet miltei umpeen.

– Turvotuksen pitäisi olla nyt pahimmillaan. En tiedä miten se voisi muuttua tästä pahemmaksi. Minusta tuntuu kuin ihoni halkeaisi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kolme päivää operaation jälkeen Judge päivitti jälleen vointiaan Instagram-seuraajilleen. Hän julkaisi tililleen videon, jossa näkyy, miten hänen kasvonsa kuoriutuvat.

– Jostain syystä luulin, että eilen oli kolmas päivä operaation jälkeen, mutta se onkin tänään, joten tänään tämä on pahimmillaan. Tämä on prosessin pahin päivä, ja tämä sattuu myös olemaan syntymäpäiväni. 

Judge sanoo videolla turvotustilanteen olevan melko paha. Hän kuitenkin kertoo voivansa jo hieman paremmin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Judge on yksi The Real Housewives of Orange County -sarjan päähahmoista. Sarjassa seurataan Etelä-Kalifornian eliitin elämää, ja se on katsottavissa MTV Katsomossa.

The Real Housewives of Orange County -sarjan uusi jakso jenkkitahtiin perjantaisin MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat