Tosi-tv-tähti saapui palkintogaalaan aseelta näyttävä laukku mukanaan – pyytää nyt anteeksi

Angela Simmons joutui kohun silmään laukkuvalintansa vuoksi. 

Yhdysvaltalainen tosi-tv-tähti Angela Simmons julkaisi Instagramissa anteeksipyynnön sen jälkeen, kun hän saapui sunnuntaina vietettyyn BET Awards -palkintogaalaan käsiasetta muistuttava laukku mukanaan. Simmons poseerasi gaalassa pidellen kädessään vihreää, timantein koristeltua aseen muotoista laukkua.

Simmonsin laukkuvalintaa on kritisoitu muun muassa X:ssä.

Page Sixin mukaan Simmons julkaisi maanantaina Instagram-tarinassaan tekstin, jossa hän kertoo valinneensa kyseisen laukun, koska hän piti sitä "söpönä ja uniikkina". Hän kirjoittaa tehneensä huonon valinnan päätettyään käyttää laukkua "lisävarusteena kauneutensa vahvistamiseen".

Olen syvästi pahoillani, että tämä esine, joka symboloi asetta, oli sopimaton ja piittaamaton, varsinkin, kun otetaan huomioon omat henkilökohtaiset sekä yhteisöni kokemukset aseväkivallasta, Simmons kirjoittaa Page Sixin mukaan.

Simmonsin entinen kumppani ja lapsen isä Sutton Tennyson menehtyi ampumavälikohtauksessa vuonna 2018. 

– Ymmärrän kivun ja vahingon, jota tämä on aiheuttanut, erityisesti niille, joihin aseväkivalta on suoraan vaikuttanut. Olen koko elämäni ajan ollut esimerkkinä rauhan, yhdistymisen ja aseväkivallan ratkaisemisen puolesta Amerikassa. Olen itse menettänyt kumppanini, lapseni isän aseväkivallalle, ja olen nähnyt sen tuhoisan vaikutuksen yhteisööni Kaakkois-Queensissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Simmons kuvaili aseväkivallan olevan "tauti", joka on vienyt liian monia ihmishenkiä. Hän kirjoitti, että kantamalla kyseistä laukkua hänen tarkoituksensa ei ollut tukea aseväkivaltaa millään tavalla.

– Se oli virhe, joka ei määritä sitä kuka olen tai sitoutumistani aseväkivallan lopettamiseen. Esitän syvimmät pahoitteluni jokaiselle, jota toimintani satutti tai loukkasi, hän kirjoitti. 

Tekstinsä lopussa Simmons sanoi jatkavansa omistautumista sille, että "rauhasta tulisi todellisuutta miljoonille lapsille ja perheille Amerikassa", joihin aseväkivalta on suoraan vaikuttanut.

– Pyydän ymmärrystänne ja anteeksiantoanne ja toivon, että voitte hyväksyä vilpittömän anteeksipyyntöni. Vaikka tapahtunut oli erehdys, en aio antaa sen määrittää moraalista kompassiani tai sitoutumiseeni rauhan edistämiseksi ja aseväkivallan lopettamiseksi. Kiitos jatkuvasta tuestanne tässä tärkeässä tehtävässä, Simmons päätti tekstinsä.

Simmons on tullut tunnetuksi tosi-tv-tähtenä. Hänen isänsä on Run-D.M.C.-hiphop-ryhmän Rev Run

Lue myös:

    Uusimmat