Tosielämän Barbieksi tähtäävä Amanda Ahola vieraaksi EVS-ohjelmaan: "Tavoitteeni on näyttää niin muoviselta kuin vain voin"

Suomalainen Amanda Ahola nähdään torstaina 5. huhtikuuta Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Jyväskyläläisnainen on käyttänyt tuhansia euroja näyttääkseen tosielämän Barbielta.

Brittilehti Daily Mail julkaisi syksyllä 2017 nettisivuillaan artikkelin suomalaisesta Amanda Aholasta, joka on käyttänyt tuhansia euroja näyttääkseen tosielämän Barbie-nukelta. Ahola vierailee torstaina 5. huhtikuuta Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

Jyväskyläläinen Ahola on kertonut löytäneensä internetistä useita miehiä, jotka toimivat sponsoreina hänen kauneusleikkauksilleen. Ahola kertoi viime syksynä käyttäneensä lähes 17 000 puntaa kolmeen rintaleikkaukseen, muuntaakseen B-kuppikoon rintansa 30GG-kokoisiksi.

Noin 4 500 euroa on hujahtanut nenäleikkauksiin ja lisäksi tuhansia euroja vielä huulten täyttämiseen sekä Botox-pistoksiin.

– Ykköstavoitteeni on näyttää muoviselta, niin muoviselta kun vain voin. Barbie on lähellä täydellisyyttä ja haluan päästä niin lähelle täydellistä kuin voin. Kun ihmiset kutsuvat minua feikiksi tai Barbieksi, se tekee minut todella onnelliseksi, Ahola kertoi Barcfort TV:lle.

Ilman perheen tukea ja taloudellista apua, Ahola on tehnyt paljon töitä useissa työpaikoissa kustantaakseen unelmansa. Hän työskenteli muun muassa yhteen aikaan siivoojana sairaalassa, mikä oli hänen mukaansa jatkuvaa kamppailua.

– En olisi saanut käyttää meikkiä, ja se teki kipeää, mutta pidin kyllä tekoripsiä. Minun piti jatkuvasti taistella ihmisiä vastaan, jotka jatkuvasti sanoivat että minulla on liian massiivisen hiukset ja että minulla on liikaa meikkiä, niin kuin olisin menossa juhlimaan.

Aholan kolmas rintojen suurennusleikkaus oli hengenvaarallinen, sillä hän sai kohtauksen, joka aiheutti turvotusta hänen aivoissaan.

– En katunut sitä mitä tapahtui, sillä tein valinnan ja se oli seuraus. Mutta olin todella murtunut koska tiesin, että tämä tarkoittaisi kohdallani leikkausten loppumista, Ahola kommentoi viime syksynä Daily Mailissa.

Amanda Aholan lisäksi EVS:ssä nähdään myös laulaja Evelina. Lisäksi näemme, miten Roope Salminen pärjää eläen viikon dyykatulla ruoalla.

Katso artikkelin yläosassa video, jossa mies ja nainen kertovat käyttäneensä satoja tuhansia euroja näyttääkseen Keniltä ja Barbielta.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaisin kello 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa jälkikäteen myös C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat