Toyota-tähti keskeytti Kreikan MM-rallin

Elfyn Evansin Toyota pyörähti katolleen: "Työntäkää!" 2:03
Elfyn Evansin Toyota pyörähti katolleen: "Työntäkää!"

Toyotan Elfyn Evans on keskeyttänyt Kreikan MM-rallin ennen lauantain viimeistä, lyhyttä yleisöerikoiskoetta. 

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Chilen MM-ralli 26.–29.9.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Evans kaatoi autonsa katolleen kisan 11. erikoiskokeella lauantaina. Katsojat saivat käännettyä auton takaisin renkailleen, mutta britti menetti noin viisi minuuttia jo ennestään suuren tappioasemansa päälle. 

Video Evansin tilanteesta yllä. 

Vaikka kaato tapahtui hiljaisesta vauhdista, Yariksen vauriot olivat kattavat. Evans ja kartturi Scott Martin yrittivät korjata niitä siirtymällä, mutta Toyotan tallijohto vihelsi lopulta pelin poikki. 

Näin Evansin ei tarvitse enää ajaa päivän viimeistä ek:ta ja sen jälkeistä siirtymää huoltoon, ja tiimi pääsee korjaustöihin jo aiemmin. Evans pystyy jatkamaan kisaa sunnuntaina ja jahtaamaan päätöspäivän pikakisan sekä Power Stagen pisteitä. 

– Yritimme totta kai kaikkemme. Auto on periaatteessa ajokunnossa, mutta tämä päätös on olosuhteet huomioiden parempi, sillä nyt auto pystytään varmasti korjaamaan huomiseksi, MM-sarjassa neljäntenä oleva Evans kommentoi asiasta uutisoineelle Dirtfishille

– Tämä ei ilmeisesti vaikuta myöskään MM-pisteisiin. 

Tässä Evans on oikeassa, sillä hän oli keskeytyshetkellä yleiskilpailun 14:ntenä, yli viiden minuutin päässä lauantain päätteeksi pisteisiin edellyttäviltä sijoilta. 

Lauantain päätöspätkä starttaa kello 21.05. Sunnuntaina ajetaan vielä kolme erikoiskoetta. 

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat