TPS kaappasi pakin HIFK:sta – hengästyttävään veskarirulettiin taas uusi käänne

Puolustajalupaus Otto Salin hyppää HIFK:sta TPS-riveihin. Turkulaisseura tiedotti myös jälleen uudesta maalivahtilainasta.

Salin, 19, kiekkoili lähes neljän kauden ajan HIFK:n organisaatiossa. SM-liigassa hän debytoi kaudella 2021–22. Kuluvalla sesongilla Salin on pelannut 29 ottelua tehopistein 0+6.

Sopimus TPS:n kanssa kattaa myös kauden 2024–2025. Salin edusti Nuoria Leijonia vuodenvaihteen MM-kisoissa. Hän on Los Angeles Kingsin viidennen kierroksen NHL-varaus kesältä 2022.

Aiemmin perjantaina TPS ilmoitti solmineensa yhden ottelun vuokrasopimuksen Mestis-seura IPK:n maalivahdin Olli Taimen kanssa. Torstaina HIFK-ottelussa lainamiehenä penkillä istui FPS:n Alex Mäkelä

Taimen lainapaperin myötä TPS:n kokoonpanossa nähdään tällä kaudella peräti kahdeksan eri maalivahtia, jos ja kun IPK-kassari pukee varusteet ylleen lauantaina, kun TPS kohtaa Oulussa Kärpät. Ykköstorjujana on viime otteluissa toiminut Noa Vali

Stunttitorjujina mustavalkoisella penkillä ovat käyneet myös Eetu Laurikainen, Julius Pohjanoksa ja Oskar Autio.

Kauteen lähdettiin Filip Lindbergin ja Eetu Anttilan voimin. Lindberg toipuu tällä hetkellä loukkaantumisesta ja Anttila on sairaana, TPS kertoo verkkosivuilaan.

Kahdeksan maalivahtia on SM-liigan tilastointiin erikoistuneen liigadata-X-tilin mukaan yhden kauden jaettu ennätys. 

Maalikooste: TPS - HIFK 4:28
TPS ja HIFK kohtasivat torstaina, turkulaiset veivät pisteet maalein 3–1

 

Lue myös:

    Uusimmat