Benjamin Ingrosso saapuu TTK:n ensimmäiseen suoraan lähetykseen - kansainvälinen poptähti kommentoi yllätysvetoaan MTV:lle

Traileri: Näin fiilistelevät vuoden 2024 Tanssii Tähtien Kanssa -tähtiopettajat 0:45
Traileri: Näin fiilistelevät vuoden 2024 Tanssii Tähtien Kanssa -tähtiopettajat Benjamin Ingrosson tahtiin

Vuonna 2014 Ruotsin Let's Dance -ohjelman voittanut pop-tähti Benjamin Ingrosso saapuu avaamaan Tanssii Tähtien Kanssa -kauden suorat lähetykset syyskuussa. 

Seitsemännentoista Tanssii Tähtien Kanssa -kauden suorat lähetykset käynnistetään 8. syyskuuta näyttävästi, kun ruotsalainen poptähti Benjamin Ingrosso, 26,saapuu esiintymään paikan päälle TTK-studiolle. 

Vihjeitä ruotsalaistähden osallisuudesta TTK:hon on viljelty pitkin kesää, sillä ohjelman markkinointitrailerilla tanssijoiden taustalla kuultava musiikki on Ingrosson kappale Kite

Ingrossolla itsellään on myös vahva yhteys ohjelmaan: hän on Let's Dance -ohjelman voittaja vuodelta 2014. Tuolloin Ingrosso kilpaili ohjelmassa tähtiopettajansa Sigrid Bernsonin kanssa.

Ingrosso muistelee MTV Uutisille Let's Dance -kokemuksen olleen harjoitteluntäyteinen.

– En ole koskaan harjoitellut jotakin varten niin paljon, mutta rakastin ohjelmaa sekä tanssia – mitä harrastan edelleen paljon, hän kertoo.

Ingrosso oli vain 16-vuotias pokatessaan Let's Dance -ohjelman voiton vuonna 2014. Hän kertoo, että kokemus kasvatti häntä, sillä hän oli joka päivä aikuisten ympäröimänä 15 viikon ajan. 

Voitonjuhlia artisti vietti kilpakumppaniensa ja perheensä kanssa.

– Enimmäkseen uupuneena, hän paljastaa.

Ingrosson mukaan hän koki kaikkein hankalimmaksi tanssiksi valssin. Artisti paljastaa, että mursi miltei lonkkansa valtavan harjoitusmäärän takia.

Hän lisää, että itse tanssilajit eivät aiheuttaneet hänelle hankaluuksia, mutta sen sijaan päänvaivaa aiheuttivat jatkuvasti vaihtuvat koreografiat ja se, ettei hän astuisi parinsa varpaille. 

Suosikkitanssikseen Ingrosso nimeää viimeisen Let's Dance -tanssinsa. 

– Sain koreografioida sen melkein yksin ja sain tehdä kunnianosoituksen John Travoltalle ja Saturday Night Fever -musikaalille, jota tanssin lapsena, hän kertoo.

Ingrosso kertoo olevansa valtavan innoissaan esiintymisestään suorassa TTK-lähetyksessä. Hän lupaa tarjoilla katsojille energisen, seksikkään ja loistavan esityksen.

Ingrossolla on yksi erityinen neuvo tulevan TTK-kauden kilpailijoille: Pitäkää niin hauskaa kuin vain mahdollista.

Lopuksi hän lähettää terveisensä suomalaisille.

– Moi Suomi! Olen niin innoissani voidessani olla siellä kanssanne ja aloittaa yhdessä tämän Tanssii Tähtien Kanssa -kauden.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa sunnuntaina 1. syyskuuta esittelyjaksolla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Ensimmäinen suora lähetys, jossa Benjamin Ingrosso esiintyy, nähdään sunnuntaina 8. syyskuuta kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat