MTV tapasi Benjamin Ingrosson TTK:n kulisseissa – artisti paljasti, mitä mieltä on Loreenista ja Käärijästä

Benjamin Ingrosso starttaa ensimmäisen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman suoran lähetyksen.

Tanssii Tähtien Kanssa  pärähtää käyntiin suorien lähetysten voimin sunnuntaina 8. syyskuuta, ja illalla uusien tähtiparien lisäksi katsojilla on muutakin näyttävää odotettavaa. Ruotsalaistähti Benjamin Ingrosso  saapuu esittämään ensimmäiseen suoraan lähetykseen kappaleensa Kite, jota on kuultu pitkin kesää TTK:n tähtiopettajien tanssivideon musiikkina. 

Huomenta Suomi  piipahti TTK:n studiolla sunnuntaina aamupäivällä ennen suoraa lähetystä, jossa juontaja Jesse Kamras pääsi jututtamaan Ingrossoa. 

Haastattelu tapahtui ruotsiksi, jossa Kamras kysäisi kärkeen Ingrossolta, mikä on hänen suomenkielentaitonsa. 

– Se ei valitettavasti ole niin hyvä. Osaan laskea kymmeneen, mutta se on siinä, artisti naureskeli. 

Ingrosso kertoi olevansa hyvin mielissään siitä, että pääsee mukaan TTK:n ensimmäiseen lähetykseen Suomessa. Ruotsissa samainen ohjelmaformaatti kulkee nimellä Let's Dance, mutta sitä ei tällä hetkellä esitetä naapurimaassamme. 

Tanssimiseen ja kyseiseen ohjelmaan Ingrossolla itsellään on myös läheinen suhde, sillä hän voitti sen kymmenen vuotta sitten vuonna 2014. Artisti oli tuolloin vain 16-vuotias. 

Ingrosso antaa Suomen TTK:n tähtipareille erityisesti yhden vinkin. 

– Pitää muistaa nauttia. Itse otin sen ehkä hieman liian tosissani silloin. 

Vaikeinta Ingrossolle oli kertomansa mukaan opetella slow fox -tanssia, joka saattoi aiheuttaa laulajalle jopa tulehduksen myötä lantiovamman, jonka takia hänen täytyi jopa lyhyen aikaa käyttää keppejä kävelynsä apuna. 

Ingrosso on tehnyt musiikkia lapsesta asti, ja hänelle on aina ollut hyvin selvää, että hänestä tulee artisti. Ingrosson äiti on Pernilla Wahlgren, joka on ollut vuosikausia yksi Ruotsin tunnetuimmista artisteista. Haastattelussa Ingrosso kertoi, että kuuluisasta äidistään huolimatta hän on joutunut tekemään paljon töitä musiikin saralla todistaakseen omat taitonsa ja lahjakkuutensa. 

Euroviisut ovat Ruotsissa varsin iso juttu, ja Kamras tiedustelikin Ingrossolta haastattelun päätteeksi, mitä mieltä hän on vuoden takaisesta kuumasta euroviisuperunasta: Loreen  vai Käärijä. Suomalaiset kokivat historiallisen karvaan hetken Euroviisuissa keväällä 2023, kun Ruotsin Loreen voitti Käärijän siitä huolimatta, että Käärijä sai kirkkaasti ruotsalaistähteä enemmän yleisöääniä. 

– Voi, tietenkin minun on sanottava Loreen, koska olen ruotsalainen, mutta näin hänet (Käärijän) eräässä gaalassa Ruotsissa, hänellä oli mahtava energia! Ihmiset Ruotsissa todella rakastavat myös häntä, Ingrosso summasi. 

Yllä olevalla videolla Benjamin Ingrosso kertoo artistiuransa tavoitteista ja käänteistä sekä TTK-taipaleestaan kymmenen vuotta sitten.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 8. syyskuuta kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat