Susani Mahaduran tarina TTK-parketilla sai Helena Ahti-Hallbergin kyynelten partaalle: "Minulle on kunnia-asia olla isovanhempi"

Susani & Mikko - Comptine d`un autre été, l’aprés-midi 4:36
Katso Susani Mahaduran ja Mikko Matikan koskettava rumba videolta.

Susani Mahaduran oma tarina Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla sai erityisesti Helena Ahti-Halbergin liikuttumaan.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelman toisessa jaksossa teemana oli oma tarina. Kukin tanssipari pääsi esittämään tähtioppilaan tarinan tanssiesityksen kautta.

Susani Mahaduran  ja Mikko Matikan  toinen TTK-tanssi oli rumba Yann Tiersenin kappaleeseen Comptine d`un autre été, l’aprés-midi, joka tuli aikoinaan tunnetuksi ranskalaiselokuvasta Amelie.

Ennen tanssia Mahadura kertoi videoinsertissä omistavansa tanssin isovanhemmilleen. Mahaduran isän vanhemmat asuivat Sri Lankassa, ja lapsuudessaan Mahadura tapasi heidät vain kerran. Aikuisena päätti haluavansa mennä Sri Lankaan ja tavata heidät. Näin hän tekikin, ja kohtaaminen oli hyvin lämmin sekä ikimuistoinen. 

– Mummo sanoi, ettei ollut päivääkään mennyt, etteivät he olisi ajatelleet minua, Mahadura kertoi liikuttuneena. 

Viime vuonna Mahadura sai tietää isoisänsä menehtyneenä. Hän päätti matkustaa mummonsa luokse pidemmäksi aikaa, mutta viikko ennen matkalle lähtöä myös tämä menehtyi. 

Mahadura kertoi päättäneensä tuolloin, ettei halua odottaa elämässään asioita, vaan haluaa tehdä ja toteuttaa niitä sekä elää. Hän kertoi edesmenneille isovanhemmille omistetun tanssin olevan todella tärkeä ja tunteikas. 

Tuomaristo oli vakuuttunut esityksen tunnelmasta. 

– Kaunis tribuutti isovanhemmille, Jukka Haapalainen  totesi. 

Haapalainen totesi tuntuvan "tyhmältä" alkaa puhua tanssin teknisistä asioista herkän tunnelman keskellä. Haapalainen antoi kuitenkin palautteensa tekniikasta, joka ei rumban kohdalla aivan toteunut tässä tanssissa tuomarin mukaan. 

Helena Ahti-Hallberg  puolestaan liikuttui vahvasti ja vaikutti olevan kyynelten partaalla palautetta antaessaan. 

– Kiitos Susani. Minulle on kunnia-asia olla isovanhempi ja tämä kosketti minuakin, Ahti-Hallberg totesi. 

– Suloinen Susani ja mestaritanssija Mikko loivat hellän rumban, jonka tarinasta ei liikutusta loppunut, totesi Jorma Uotinen, vaikka antoi myös kritiikkiä tekniikasta. 

Kaksikko sai tuomaristolta lopulta pisteitä yhteensä 13.  

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat