TTK-tähtiopettaja Anssi Heikkilä julkaisi nuoruuskuvia ja muisteli uransa alkua – sai tanssin vuoksi nimittelyitä osakseen

Linnea Leino asetti Anssi Heikkilälle hyvin uudenlaisen haasteen TTK:ssa 4:23
Linnea Leino asetti Anssi Heikkilälle hyvin uudenlaisen haasteen TTK:ssa

Anssi Heikkilä aloitti tanssin 7-vuotiaana äitinsä ehdotuksesta.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tuttu tanssinopettaja Anssi Heikkilä muistelee sosiaalisessa mediassa, kuinka hänen tanssijauransa aikoinaan alkoi. Heikkilä oli seitsemänvuotias, kun hänen äitinsä ehdotti tanssiharrastusta pojalleen.

Heikkilällä oli kaksi kysymystä ennen harrastuksen aloittamista: pitääkö tanssia tytön kanssa ja saako hän lakerikengät. 

– Tytön kanssa kuulemma tanssitaan ja lakerikengätkin luvattii. En ymmärrä miten olen 7-vuotiaana edes tajunnu kysyä lakerikengistä, Heikkilä kirjoittaa julkaisun yhteyteen.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vuosien aikana Heikkilä on harrastanut paljon muutakin, omien sanojensa mukaan jalkapallosta laskuvarjohyppyyn asti. Tanssi on kuitenkin jäänyt Heikkilän elämään.

– Minua kiusattiin tanssista nuorempana jonku verran ja sain nimittelyä osakseni. Se ei oikeen koskaan päässyt ihon alle ja olenkin tällee aikuisempana miettinyt että miksi? Ehkä se itsevarmuus kumpusi jo lapsena siitä, että tunsin tanssin olevan juttuni, enkä välittänyt muiden mielipiteistä. Kuka tietää.

– Olen ollut pennusta asti esiintyjätyyppi. Tanssissa sen lisäksi kiehtoo se, että se on kovaa urheilua, mutta siihen yhdistyy taide ja itsensä ilmaisu.

Heikkilä on kiitollinen, että on saanut tehtyä harrastuksesta lopulta ammatin itselleen.

– Tanssi on sekä antanut että ottanut. Matka 7-vuotiaana käydystä alkeiskurssista suomen suurimpaan televisio-ohjelmaan on ollu pitkä, mutta hetkeäkään en vaihtais pois.

Tänä vuonna Heikkilän tanssiparina Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa on näyttelijä Linnea Leino

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa sunnuntaina 1. syyskuuta esittelyjaksolla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Ensimmäinen suora lähetys sunnuntaina 8. syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat