Turtles-ääninäyttelijä on kuollut – ystävältä riipaiseva päivitys: "Rakas Mestari Tikkumme"

Uransa aikana miltei 200 elokuvassa ja sarjassa ääninäytellyt Peter Renaday on kuollut.

Alkuperäisessä Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat -animaatiosarjassa, tuttavallisemmin Turtlesissa Mestari Tikkua ääninäytellyt Peter Renaday on kuollut 89-vuotiaana.

BBC kertoo, että Renaday menehtyi kotonaan Kalifornian Burbankissa sunnuntaina. Hänen epäillään kuolleen luonnollisista syistä johtuen.

Renadayn ystävä ja kollega, Turtles-sarjassa Michealangeloa ääninäytellyt Townsend Coleman kertoi Renadayn kuolemasta viestipalvelu X:ssä.

– Ihmiset, olen murtunut kuultuani tänä aamuna rakkaan senseimme, Peter Renadayn, menehtyneen eilen, Coleman kirjoittaa julkaisussaan.

Coleman kirjoittaa edesmenneestä ystävästään kauniisti ja kertoo tulevansa kaipaamaan tätä kovasti.

– Minulla oli etuoikeus vierailla hänen luonaan kuukausi sitten, ja hän oli elinvoimaisempi kuin koskaan, 89-vuotiaana aivan yhtä höpsö, älykäs ja lahjakas kuin olen aina tuntenut hänet. Tämä on vaikeaa… Disney-legenda ja rakas Mestari Tikkumme – lepää rauhassa, rakas ystäväni, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Renaday esiintyi yli kuusi vuosikymmentä kestäneen uransa aikana likimain 200 elokuvassa ja tv-ohjelmassa. Hän ääninäytteli muun muassa elokuvissa Aristokatit, Pelastuspartio Bernard ja Bianca, Hiidenpata, Scooby-Doo, Lepakkomies ja Robin, Alvin ja pikkuoravat sekä Haamujengi. Renaday ääninäytteli Turtles-sarjassa vuodesta 1987 vuoteen 1996.

Lue myös:

    Uusimmat