Supertähtiä edustava urheiluagentti paini hain kanssa – machoiluvideo aiheutti someraivon: "Pelle"

Uransa aikana yli 1,1 miljardin euron edestä pelaajasopimuksia sorvannut NFL-agentti Drew Rosenhaus on joutunut myrskyn silmään. Hai-lempinimellä tunnettu Rosenhaus testasi voimiaan sumuhaita vastaan.

Rosenhaus oli Floridassa kalastusreissulla, kun hän hyppäsi uimahousuissa ja snorkkelin kanssa veteen, jossa hän alkoi repimään ohi uineen sumuhain pyrstöevää. Rosenhausin suojatteihin kuuluva Miami Dolphins -tähti Tyreek Hill oli mukana reissulla ja hän seurasi agentin toimintaa veneestä käsin.

Rosenhaus julkaisi tapahtuneesta videon sosiaalisessa mediassa. Julkaisu täyttyi piakkoin raivostuneista kommenteista. Kritiikissä nostettiin esille, kuinka eläinrääkkäyksellä pyritään keräämään klikkejä sosiaalisessa mediassa.

– Mitä helvettiä sinä puuhaat? Tuo on täysin hyväksymätöntä. Mikä pelle. 

– Mikä sinussa on vialla? Jätä villieläimet rauhaan. Kasva aikuiseksi, vastauksissa sanottiin.

Myös eläinoikeusjärjestö Peta tuomitsi Rosenhausin toiminnan.

– Kun on viettänyt näin paljon aikaa miesurheilijoiden kanssa, niin se on ehkä saanut Drew Rosenhausin tuntemaan, että hänen tulee todistaa jotain. Merieläimet kärsivät jo valmiiksi kalastajista, jotka keihästävät ja suolistavat ne tai jättävät ne tukehtumaan kuoliaaksi. Viimeinen asia, jota ne tarvitsevat, on "wannabe-machomies", joka repii heidän pyrstöevää muutaman Twitter-tykkäyksen tähden, Petan tiedotteessa sanottiin.

Forbes listasi Rosenhausin vuonna 2022 maailman 13. vaikutusvaltaisimmaksi pelaaja-agentiksi. Hän edustaa ja on edustanut useita NFL-tähtiä kuten Rob Gronkowskia, Shaquil Barrettia ja Tyreek Hilliä. Rosenhaus ei ole toistaiseksi kommentoinut haivideota.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat