Uskoisitko? Näin paljon rahaa Tom Cruise halusi Pariisin olympiastuntista

Näyttelijä Tom Cruise oli isossa roolissa Pariisin kesäolympialaisten päättäjäisissä. Nyt on tullut tietoja tempauksen taustoista.

Seuraavat kesäolympialaiset ovat vuonna 2028 Los Angelesissa, minkä vuoksi Hollywood-legenda Tom Cruise sopi täydellisesti mukaan Pariisin kisojen päättäjäisiin. Hän pudottautui päättäjäisissä Stade de Francen katolta hakemaan olympialippua, jotta voisi kuljettaa sen Yhdysvaltoihin.

Kisojen puheenjohtaja Casey Wasserman kertoi tarkemmin Cruisen värväämisen taustoista. Cruise lensi suoraan Mission Impossible -elokuvansa esityksestä Lontoosta Los Angelesiin, jotta voisi esiintyä pätkässä, jossa hän kiinnittää olympialaisten väriliput Hollywood-kylttiin. Tätä oli edeltänyt laskuvarjohyppy Los Angelesin taivaalta.

– Ajattelimme, että ei ole mahdollista onnistua tässä kaikessa. Meillä on neljä tuntia kuvausaikaa ja tuolloin hän kiinnittää liput kylttiin. Loput saamme ratkaista stunttimiehen avaulla, Wasserman sanoi New York Postin mukaan.

– Presentaatiota oli ehtinyt kulua viisi minuuttia, kunnes hän sanoi, että on mukana, mutta ainoastaan, jos saa tehdä kaiken itse, Wasserman kertoi.

Cruise ei halunnut stunteistaan penninpyörylääkään.

– Hän tuli joka askeleella enemmän mukaan ja se päättyi lopulta siihen, että hän teki stuntit ilmaiseksi, Wasserman totesi.

Lue myös:

    Uusimmat