Lähde: Suuri varkaus valmisteilla olympialaisissa – mukana Tom Cruise

Pariisin kesäolympialaisten avajaiset olivat suuri menestys. Nyt TMZ:n kertoi, että päättäjäisissä isoa roolia tulee näyttelemään Tom Cruise.

TMZ:n tietojen mukaan olympialaisten päättäjäisiin on suunniteltu salaista varkautta, jonka keskiössä on näyttelijälegenda Tom Cruise.  Suunnitelma on tietojen mukaan tehty jo useita kuukausia sitten. Olympiakisojen päättäjäisiä vietetään sunnuntaina.

Cruisena esiintyvä hahmo aikoo laskeutua Stade de Francen katolta alas ja varastaa olympialipun. Se on osa kisojen siirtymistä Yhdysvaltojen Los Angelesiin, jossa järjestetään seuraavat kesäkisat vuonna 2028.

TV-tuotannossa tullaan seuraamaan lipun varastamista, minkä lisäksi katsojille esitetään video, jossa 62-vuotias Cruise lentää Pariisista Los Angelesiin. Cruise hyppää laskuvarjolla koneesta ja laskeutuu lippu kädessä Hollywood -kyltille.

TMZ:n mukaan Stade de Francen katolta laskeutumiseen käytetään stunttimiestä, vaikka Cruise onkin tullut tunnetuksi, että tekee stunttinsa itse. Kansainvälinen olympiakomitea ei suostunut kommentoimaan mahdollista päättäjäissuunnitelmaa.

 

Lue myös:

    Uusimmat