Uskomaton chippi! Manuel Neuer yllätettiin housut kintuissa – Aston Villa kaatoi jättiläisen

Aston Villan Jhon Duran yllätti Manuel Neuerin upealla chipillä – Bayern pinteessä 2:01
Katso: Aston Villa lyö Bayernin! Supervaihtomies Jhon Duran yllätti Manuel Neuerin upealla chipillä.

Aston Villan keskushyökkääjä Jhon Duran nousi dramaattisella tavalla joukkueensa sankariksi, kun hän siivitti Aston Villan upeaan 1–0-kotivoittoon Bayern Münchenistä Mestarien liigan toisen liigavaiheen huippuottelussa Villa Parkilla.

Rikkaan historian ympäröimässä kohtaamisessa toistui vuoden 1982 Euroopan cupin loppuottelu, jolloin Aston Villa kaatoi saksalaisjätin 1–0 Rotterdamissa. Lopputulos oli keskiviikkona sama, kun Duranin upea chippi rangaistusalueen ulkopuolelta yllätti vastaan tulleen Manuel Neuerin pelin 79. minuutilla.

– Manuel Neuerin haahuilut kostautuvat! Jhon Duranin ratkaisu on jälleen järjettömän hieno ja nopea! hehkutti MTV Katsomon selostaja Tuomas Virkkunen.

Katso Duranin upea voittomaali ylälaidan videolta.

Aston Villa oli jo avausjaksolla niskan päällä. Pau Torres tökkäsi pallon sisään 22 minuutin pelin jälkeen, mutta VAR-tuomaristo puuttui tilanteeseen ja hylkäsi osuman paitsioaseman vuoksi.

Sitä ennen Villa Park raivosi, kun Bayernin Dayot Upamecanoa ei lähetetty suihkuun kyseenalaisesta tilanteesta puolustuksen alimpana miehenä.

Maalipaikat olivat harvassa toisella puoliajalla, mutta 20-vuotiaan Duranin huikea maali ja Argentiinan tähtimaalivahti Emi Martinezin upeat torjunnat riittivät pitämään Bayernin loitolla.

Unai Emeryn luotsaama Aston Villa on voittanut kummatkin ottelunsa Mestarien liigan liigavaiheessa. Se avasi kampanjansa 3–0-voitolla Young Boysista Sveitsissä viime viikolla. Harry Kanen tähdittämä Bayern murjoi avauspelissään Dinamo Zagrebin 9–2-lukemin.

Aston Villan entinen suomalaisvahti Viljami Sinisalo avaa, mikä tekee Unai Emerystä niin loistavan valmentajan 3:20
Aston Villassa varttunut Viljami Sinisalo avaa, mikä tekee Unai Emerystä niin loistavan valmentajan.

Mestarien liigan ottelut keskiviikkona 2.10.

Girona–Feyenoord 2–3
Shakhtar Donetsk–Atalanta 0–3
Aston Villa–Bayern München 1–0
Benfica–Atlético Madrid 4–0
Dinamo Zagreb–Monaco 2–2
LOSC Lille–Real Madrid 1–0
Liverpool–Bologna 2–0
RB Leipzig–Juventus 2–3
Sturm Graz–Club Brugge 0–1

 

Lue myös:

    Uusimmat