Jymypaukku! Real Madrid nolattiin Mestarien liigassa – Mohamed Salah teki historiaa

Katso: Real Madrid vaarassa! Lille yllätysjohtoon pilkulta 2:36
Katso: Real Madrid kärsi yllättävän tappion Lillelle – ratkaisu syntyi käsivirheen jälkeen pilkulta.

Real Madrid kärsi yllättävän tappion Mestarien liigassa, kun se hävisi ranskalaiselle LOSC Lillelle 0–1-lukemin vieraissa. Liverpool otti sen sijaan 2–0-voiton Bolognan isäntänä.

Real Madridin ja Lillen välisen ottelun ainokainen syntyi ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä, kun pallo vietiin pilkulle Eduardo Camavingan pysäytettyä Edon Zhegrovan voimakkaan laukauksen kädellään alueen sisällä.

Kanadalainen Jonathan David astui pallon taakse ja ampui sen komeasti yläkulmaan viedäkseen Lillen johtoon.

Katso ratkaiseva pilkkutuomio ja maali ylälaidan videolta.

Carlo Ancelotti yritti piristää joukkueensa tekemistä tuomalla muun muassa lihasvammasta palautuneen Kylian Mbappén kehiin, mutta Lille piti pintansa ja voitti Real Madridin sensaatiomaisesti 1–0-lukemin.

Real Madridilta suoritus oli varsin heikko, vaikka loppuhetkillä Antonio Rüdiger ja Jude Bellingham kävivätkin peräkanaa lähellä tasoitusta, minkä jälkeen Lillen maalivahti Lucas Chevalier venyi huikeaan torjuntaan pitääkseen Arda Gülerin laukauksen ulkona.

Mohamed Salah teki historiaa

Liverpool voitti kotikentällään Bolognan 2–0-lukemin. Mohamed Salah alusti Alexis Mac Allisterin aikaisen avausmaalin komealla syötöllä, kun peliä oli takana vain 11 minuuttia.

Bolognalla oli myös hetkensä, mutta maalivahti Alissonin kannattelema Liverpool-puolustus piti. Lopulta Salahin häikäisevä laukaus vasempaan alakulmaan ratkaisi täyden pistepotin punapaidoille vartti ennen päätösvihellystä.

Salahin maali oli hänen uransa 45. osuma Mestarien liigassa. Osumallaan 32-vuotiaasta egyptiläisestä tuli eniten maaleja tehnyt afrikkalainen Mestarien liigan historiassa, jättäessään Chelsea-legenda Didier Drogban taakseen.

Mohamed Salah teki historiallisen maalin upealla tavalla – Liverpool hurjana 1:37
Katso: Mohamed Salah teki historiallisen maalin upealla tavalla – Liverpool hurjana