Uutta tietoa maajoukkuepelaajan äkillisestä kuolemasta – Wembleyllä tunteikkaita hetkiä

Kreikka järkytti Englantia Wembleyllä – Vangelis Pavlidis iski voittomaalin lisäajalla 1:41
Maalikooste: Kreikka otti tunteikkaan voiton Englannista torstain Kansojen liigan ottelussa.

Keskiviikkoiltana kuolleena kotinsa uima-altaasta löydetyn kreikkalaisen jalkapalloilijan George Baldock menehtymiseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Ateenan lähistöllä sijaitsevan huvilan omistaja löysi 31-vuotiaan Baldockin uima-altaasta sen jälkeen, kun tämän Englannissa poikansa kanssa tapahtumahetkellä ollut puoliso oli yrittänyt tuntien ajan tavoittaa miestään tuloksetta.

Panathinaikosia edustaneelle puolustajalle tehtiin torstaina ruumiinavaus. Patologin arvion mukaan kuolinsyy on hukkuminen, mutta poliisi ei epäile tapaukseen liittyneen rikosta. Asiasta uutisoi muun muassa Proto Thema -lehti.

Baldockin ruumiista ei löytynyt merkkejä loukkaantumisesta tai kamppailusta. Hänen epäillään olleen uima-altaassa kuolleena ainakin viisi tuntia ennen löytämistään. Pelaajalla oli jalassaan uimahousut, joten hän oli mennyt altaaseen tarkoituksellisesti. Asunnosta ei löydetty myöskään merkkejä varkaista.

Brittiläissyntyisen Baldockin vaimo Annabel Dignam kirjoitti heti miehensä kuolemaa seuranneena päivänä Instagramiin tunteikkaan kirjoituksen. Baldockin oli tarkoitus lentää torstaina maaottelutauon ajaksi Englantiin juhlimaan syntymäpäiviään kotiin Sheffieldiin.

– Maailmani ei tule koskaan olemaan enää sama, mutta selviän Brodyn takia. Lupaan sen, Dinham totesi perheen yksivuotiaasta pojasta.

– Olit täydellinen isä kauniille pojallemme. Olit minulle koko maailma ja tiedän, että me olimme sinullekin.

Kreikka omisti Englanti-voittonsa Baldockille

Baldock pelasi kaikkiaan 12 A-maaottelua Kreikan paidassa. Viimeksi hän edusti maataan maaliskuussa pelatuissa otteluissa.

Kreikka otti torstaina vieraskentällä Lontoon Wembleyllä 2–1-voiton Englannista. Surunauhoihin sonnustautuneet pelaajat osoittivat monin tavoin kunnioitustaan menehtynyttä maajoukkuetoveriaan kohtaan. Ilta oli tunteikas, sillä surun keskellä tullut voitto oli Kreikalle historian ensimmäinen Englannista.

Kreikan molemmat maalit iskenyt hyökkääjä Vangelis Pavlidis suuntasi maalituuletuksessaan katseensa ylös ja suuteli surunauhaansa. Avausmaalin jälkeen pelaajat pitelivät Baldockin pelinumerolla 2 varustettua paitaa.

– Tämä oli erityinen ottelu meille Georgen takia, ja annoimme totta kai kaikkemme hänelle ja hänen perheelleen, Pavlidis sanoi ITV:lle.

– Tuloksella ei ollut tänään väliä, vaan halusimme vain pelata hänelle ja antaa kaikkemme hänen vuokseen.

 

Lue myös:

    Uusimmat