Väite: Sebastian Ahon joukkueen tähti häipyy Venäjälle – agentti kiistää

Venäläinen Championat-sivusto uutisoi NHL-tähti Jevgeni Kuznetsovin allekirjoittavan lähiaikoina nelivuotisen sopimuksen KHL-seura Pietarin SKA:n kanssa. Kuznetsovin agentti kiistää tiedon, mutta ei poissulje vaihtoehtoa.

Championatin mukaan Kuznetsov on purkamassa sopimuksensa seuransa Carolina Hurricanesin kanssa. Venäläisellä on aikanaan Washingtonin paidassa tehtyä sopimusta jäljellä vielä tuleva kausi.

Tähtipelaajan agentti Shumi Babajev kommentoi uutista myöhemmin eilisiltana Championatille. Hänen mukaansa siirto ei ole kuitenkaan varma.

– Kaikki on elämässä mahdollista, mutta on liian aikaista puhua Kuznetsovin paluusta Venäjälle. En tiedä, mistä tätä tieto on tullut, sillä hänellä on sopimus Carolinaan vielä ensi kaudeksi. 

Babajevin mukaan SKA on kuitenkin ollut yhteydessä pelaajaa koskien.

– SKA:lta tuli yhteydenotto. He soittivat ja sanoivat, että mikäli Jevgeni palaa Venäjälle, he ovat valmiita keskustelemaan. Tiedustelu ei ollut kuitenkaan ainoa, vaan niitä tuli muiltakin joukkueilta.

Stanley Cup -voittaja katselee agenttinsa mukaan ensisijaisesti NHL-vaihtoehtoja, mutta KHL-seurojen kanssa voidaan keskustella, mikäli siirto nähdään potentiaalisena.

Kuznetsov on pelannut NHL:ssä kaikkiaan 743 ottelua pistein 173+402=575. Hän on siirtyi viime keväänä Washington Capitalsista suomalaishyökkääjä Sebastian Ahon tähdittämän Carolina Hurricanesin paitaan. 

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat