Vappu Pimiä hämmentyy maajussi-Atson reaktiosta morsianehdokkaan kirjeeseen: "Tuliko sinulle hepuli?"

Maajussi-Atso reagoi hämmentävällä tavalla kirjeeseen 1:06
Katso videolta, miten Atso reagoi ja mikä Jaden kirjeessä kolahti.

Atso reagoi erikoisella tavalla saamaansa kirjeeseen.

Maajussille morsian -ohjelman 17. kaudella seurataan jälleen maajussien ja -jussitarten matkaa kohti loppuelämän rakkautta. Kauden ensimmäisessä jaksossa esiteltiin kahdeksan maajussia, joiden joukossa on kaksi naista ja kuusi miestä, ikähaarukaltaan 21-44-vuotiaita. 

Uuden kauden toisessa jaksossa, joka on jo katsottavissa MTV Katsomossa, koittaa hartaasti odotettu hetki, kun maajussit ja -jussittaret pääsevät käsiksi heille lähetettyihin kirjeisiin.

Sukutilalla Karkkilassa asustava 44-vuotias Atso ilahtuu, kun juontaja Vappu Pimiän toimittamasta kirjelaatikosta löytyy useita hänelle raapustettuja viestejä. Eräs nainen, Jade, kertoo kirjeensä alussa veikkaavansa, että voittaa Atson outoudessa mennen tullen.

– Ei minulla telkkaria ole ollut vuosiin, joten kuule, olet ensimmäinen mies, ketä äiti minulle ehdotti, että "Katsopa maajussien esittelyjakso", Atso lukee kirjettä ääneen.

Kirje saa Atson purskahtamaan nauruun. Mies ei ole pystyä jatkamaan lukemista huvittuneisuudeltaan. 

– Tuliko sinulle joku hepuli? Vappu Pimiä kysyy. 

– Alkaa tämä jännitys nyt purkautumaan varmaan, Atso sanoo räkättäen.

Mikä Jaden kirjeessä kolahti? Katso kohtaus yllä olevalta videolta!

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.
 

Lue myös:

    Uusimmat