Vertaus Valtteri Filppulaan sai divariin siirtyneelle tähdelle hymyn huulille – "Pikkuisen kovempi naama"

Ykköspesikseen siirtynyt Juha Puhtimäki vastasi 7 väitteeseen – vertaus Valtteri Filppulaan nousi esiin: "Tosi paljon yhtäläisyyksiä" 1:37
Näin Juha Puhtimäki vastasi MTV Urheilun seitsemään väitteeseen.

Ykköspesiksessä pelaavaan Puna-Mustiin siirtynyt Juha Puhtimäki teki tilanteestaan vertauksen Valtteri Filppulan vastaavaan.

Helsinkiläinen Puna-Mustat nousi hiljattain ensi kaudeksi Ykköspesikseen ja nyt seura pisti tulemaan siirtomarkkinoilla. Puna-Mustat solmi tähtilukkari Juha Puhtimäen kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

39-vuotias Puhtimäki on pelipaikkansa parhaita. Päättyneellä kaudella Puhtimäki pelasi MansePP:ssä, joka taipui Superpesis-finaaleissa Sotkamon Jymylle.

MTV Urheilu esitti Puhtimäelle seitsemän terävää väitettä, joihin konkaripelaaja pääsi vastaamaan.

Juha Putkimäki tienaa Puna-Mustissa kilpailukykyisen summan palkkaa verrattuna muihin Superpesis-seuroihin?

Tuohon en osaa vastata, kun en tiedä, mitä kaikki tienaavat, mutta varmasti ihan kilpailukykyinen sopimus, Puhtimäki nauraa.

Puhtimäki on Ykköspesiksessä vähän samankaltainen hahmo kuin Valtteri Filppula, joka siirtyi Mestikseen nostattamaan Jokereita SM-liigaan?

Itse asiassa joku ilta tuossa kotona tyttären kanssa valvoessa, mulle tuli jostain Filppula-vertaus vastaan. Siinä on tosi paljon yhtäläisyyksiä. Totta kai laji on eri ja lätkä on eri. Ja Filppula on pikkuisen kovempi naama vielä tuossa lätkäskenessä. Tietysti meikäläinenkin pesäpalloskenessä, mutta lätkällä on oma asemansa. Siinä on tosi paljon yhtäläisyyksiä, Puhtimäki hymyilee.

Miten Juha Puhtimäki selvisi muista hieman raflaavista väitteistä? Katso kaikki väittämät ja vastaukset pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat