Videosta hitti: Matkailuvaikuttaja esitteli pikkuruisen lentokentän Kolumbiassa

Toinen kolumbialaisen lentokentän odotusalueista sijaitsee mangopuun alla. 

Matkailuvaikuttaja Rosy Palma julkaisi TikTok-tilillään runsaasti huomiota herättäneen videon. Yli kolme miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla Rosy esittelee Kolumbiassa sijaitsevaa pikkuruista Hacaritaman lentokenttää.

New York Postille Rosy kuvaili julkaisseensa videon osoittaakseen yksinkertaisuudessa piilevän kauneuden.

Lentokentällä yksi odottelualueista on mangopuun alla ulkosalla oleva penkkirivi. 

Matkustajia kehotetaan kentällä viemään matkalaukkunsa itse check iniin pieneen tilaan lentokentän sisällä, jossa he saavat lapun, jolla matkatavat voi lunastaa kohteessa. Tämän jälkeen matkustajat ohjataan odottamaan lentoaan ulos. Ulkona on pieni, kotikutoisen oloinen myyntipöytä, josta voi ostaa pientä syötävää ja juotavaa. 

Kun lento on lähdössä, matkustajat ohjataan jälleen sisälle pieneen odotustilaan. Tässä vaiheessa matkustajien käsitavarat tarkastetaan Rosyn mukaan vielä manuaalisesti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Matkustajille ja henkilökunnalle on tarjolla vain yksi wc-tila naisille ja yksi miehille, mutta eipä Rosyn tapauksessa se ei haitannut, sillä hänen lennolleen mahtui ylipäätään vain 48 matkustajaa.

Hacaritaman lentokenttä on Kolumbian Aguachican ainoa lentokenttä. Pikkuiselta lentokentältä lennetään vain El Doradon kansainväliselle lentokentälle Bogotáan kolmena päivänä viikossa, kertoo New York Post.

Katso myös: Näin teet lentomatkustamisesta mukavampaa

Näin teet lentomatkustamisesta mukavampaa – ilman näitä tuotteita liki joka maassa vieraillut Anna-Katri ei matkusta 6:24
Näillä tuotteilla teet lentämisestä miellyttävämpää.

Lue myös:

    Uusimmat