Wilma Murrolta koskettava päivitys – lajiväki suree maailmanmestaria

Suomen seiväshyppytähti Wilma Murto kommentoi maailmanmestari Shawn Barberin yllättävää poismenoa.

Barber menehtyi vain 29 vuoden ikäisenä. Huippu-uransa jo aiemmin päättänyt kanadalainen kuoli kotonaan Kirkwoodissa, Texasissa keskiviikkona.

Murto julkaisi perjantaina Instagram-tilinsä tarinaosiossa päivityksen Barberin muistolle, korostaen seiväshyppyperheen tiiviyttä.

– En voi sanoa tunteneeni häntä. Tapasimme vain kerran tai kaksi. Silti hän tuntuu olevan yksi ”meistä”. Lepää rauhassa, Murto kirjoitti jakamansa Barberin kuvan alle.

Myös Ruotsin supertähti Armand Duplantisin isä Greg Duplantis kommentoi tragediaa.

– Kaikki seiväshypyssä ovat kuin suurta perhettä, ja Shawn oli osa sitä, vaikka hän lähti. Hän ja Mondo pitivät yhteyttä ja tekstailivat toisilleen säännöllisesti. Puhuin Mondon kanssa lyhyesti, ja hän on hyvin surullinen, Duplantisin isä kertoo Aftonbladetille.

Barber kärsi muun muassa Reutersin mukaan lääketieteellisistä komplikaatioista. Kuolinsyystä ei toistaiseksi ole annettu enempää lisätietoa.

– Tietysti on aina järkyttävää, kun jotain tällaista tapahtuu, mutta samalla on ollut tunne, että jotain kauheaa on tapahtumassa, koska Shawnilla oli paljon ongelmia. Se on uskomattoman traagista. Niin nuori, lahjakas ja kaunis ihminen. Tämä on suuri tragedia, Greg Duplantis sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat