Wilma Murron kilpasisko räväytti olympiafinaalissa – Onlyfans-suosikki kertoi, mistä oli kyse

Olympiapronssia saavuttanut kanadalainen Alysha Newman räväytti tuuletuksellaan tehtyään maansa ennätyksen naisten seiväshypyn finaalissa Pariisissa keskiviikkoiltana. 

Newman, 30, ylitti korkeuden 485 toisella yrityksellään, mikä riitti olympiapronssiin Nina Kennedyn ja Katie Moonin takana. Samalla hän pisti Kanadan ennätyksen uuteen uskoon.

Heti ylityksen jälkeen Newman elehti kuin olisi loukannut jalkansa, mutta päätti esityksen tanssiin, jossa hän heilutti takapuoltaan. Muiltakin urheilutähdiltä on nähty vastaavanlaista liikehdintää. 

– Pidittekö siitä? Miksi siis teeskentelin loukkaantuneeni? Koska olen aina loukkaantuneena. Se oli koko homma juju, että "loukkaannuin taas", Newman naureskeli median edessä. 

Kanadalainen on tullut tutuksi myös Onlyfans-palvelusta, johon hän jakaa mediatietojen mukaan myös vähäpukeisia kuvia itsestään. Käyttäjät näkevät nämä kuukausimaksun pulittamalla.

Espanjalaismedia Marca kertoo, että Newman tienaa Onlyfansilla noin miljoona euroa vuodessa, mikä on yksi huippulukemista palvelussa olevien urheilijoiden keskuudessa. 

Mitali oli Newmanille uran ensimmäinen olympia- tai MM-tasolla. 

– On niin suuri kunnia tuoda Kanadalle ensimmäinen olympiamitali seiväshypystä, Newman iloitsi.

Lue myös: