Wilman huulitatuointi epäonnistui pahanpäiväisesti – tältä hän näyttää nyt

Ruotsalaistyttö hankki itselleen kaksi vuotta sitten tatuoinnin, joka meni pahasti pieleen. Laseroinnin myötä Wilma pystyy jälleen liikkumaan julkisilla paikoilla ilman häpeää.

Ruotsalainen Wilma Hägglund halusi vuonna 2022 hankki huulensa sisäpuolelle tatuoinnin. Huulen alle tatuoitavat tatuoinnit eivät ole mitään yleisimpiä, mutta eivät täysin ennenkuulumattomiakaan.

Normaalisti huulen alle tatuoitava kuva tai teksti näkyy vain, jos alahuulta kääntää ja vetää alaspäin sormilla. Wilman kohdalla tatuoinnin sijoittelu meni kuitenkin järkyttävällä tavalla pieleen.

Wilma oli halunnut tatuoida huulensa sisään sanan "meow" eli miau. Huomaamattomaksi tarkoitettu teksti tatuoitiin jostain syystä Wilman alahuuleen, ei sen sisäpuolelle.

– Hän tatuoi sen väärään kohtaan suutani! Wilma kommentoi tatuointia ruotsalaisin kirosanoin höystettynä.

Näkyvästä kasvotatuoinnista järkyttynyt Wilma on julkaissut TikTokiin useita videoita, jotka ovat keränneet miljoonia katselukertoja.

– Miten et tuntenut, että tatuoinnin paikka oli väärä? Eikö sinun pitänyt pitää huulta alas vedettynä? Kuinka ihmeessä? Eräs käyttäjä tiedusteli Wilmalta.

– Tuo ei vain ole mahdollista, ellet sinä tai tatuointitaiteilija ollut humalassa, arvuuttelee toinen.

– Olet onnekas, että tuollaiset tatuoinnit kuluvat nopeasti, koska huulet ovat aina kosteat, kertoo kolmas.

Edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa

Wilman tapauksesta on uutisoitu laajasti vuoden 2022 jälkeen. Esimerkiksi The Mirror on kirjoittanut Wilman epäonnisesta tatuointikokemuksesta.

Wilma on hankkiutunut epäonnistuneesta tatuoinnista eroon laserin avulla ja muuttanut ulkonäköään blondista lämpimän brunetiksi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Epäonnistuneen tatuoinnin saama laaja huomio ei pelästyttänyt Wilmaa pois sosiaalisesta mediasta. Hän dokumentoi tatuoinnin poiston, mutta ei ole kertonut sitä, miten tatuointitaiteilijan onnistui tatuoida "meow" väärään kohtaan Wilman suuta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Vaikka Wilman muut julkaisut eivät tatuointivideoiden tavoin kerääkään miljoonia katselukertoja hänen TikTokissaan, jakaa ruotsalaistyttö aktiivisesti sisältöä elämästään reilulle 10 000 seuraajalleen. 

Lähteet: Caters, The Mirror ja @wilmah10/TikTok

Lue myös:

    Uusimmat