Youtube-tähden kohtaava Mike Tyson näpäyttää kriitikoitaan – "Kaikki ovat kateellisia"

Entinen nyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson, 57, on kommentoinut itse varmasti Youtube-tähti ja ammattilaisnyrkkeilijä Jake Paulia vastaan käytävää ottelua.

Paul ja Tyson iskevät heinäkuussa yhteen Texasissa 100 000 silmäparia vetävällä AT&T Stadiumilla.

Kesällä 58 vuotta täyttävä Tyson on nähty nyrkkeilykehässä edellisen kerran vuonna 2020, jolloin hän kohtasi Roy Jones Juniorin näytösottelussa.

Paulin ja Tysonin ottelu on herättänyt runsaasti keskustelua, ja ottelun ympärillä on riittänyt kiinnostusta. Kritiikiltäkään ei ole vältytty. Monet ovat ihmetelleet, miksi ammattilaisuraansa luova Paul, 27, haluaa otella eläköitynyttä ex-mestaria vastaan.

Tyson itse lähettää kriitikoille napakan viestin.

– Miksi luulet, että hän haluaa otella juuri minua vastaan eikä ketään muuta? Kaikki nyrkkeilijät haluavat otella häntä vastaan. Mutta jos hän ottelisi heitä vastaan, paikalle saapuisivat vain he, jotka pitävät hänestä (Paulista). Muiden vanhemmatkaan eivät edes välttämättä tulisi katsomaan heitä. Se on vain totuus. He ovat lapsille liian tylsiä katsottavaksi. Se on kuin katsoisi nurmikon kasvavan, Tyson kertoo Reutersille.

Tyson toteaa olevansa yhä kansan huulilla, vaikka hänen ammattilaisurastaan on vierähtänyt jo liki parikymmentä vuotta.

– Olen 58-vuotias ja saan miljardeja näyttökertoja, kun vain puhun jonkun kanssa ottelemisesta. Kaikki, jopa monet urheilijat ovat kateellisia. Se on hullua. Kuka 58-vuotias voi myydä 80 000 paikan areenan loppuun? Tyson toteaa uhmakkaasta.

Lue myös:

    Uusimmat