Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

3 asiaa, jotka tulisi aina lisätä pastan joukkoon – teetkö sinä näin?

Shutterstock
Julkaistu 02.08.2017 07:10

MTV LIFESTYLE

Italialaissyntyinen kokki Giada De Laurentiis nimeää kolme raaka-ainetta, joita ilman pastasta ei voi tulla täydellistä.

Kuuluisa, television ruokaohjelmista tuttu kokki Giada De Laurentiis tuntee pastanvalmistuksen salat. Italialaissyntyinen kokki tunnetaankin lisänimellä ”pastakuningatar”. Popsugar-ruokasivusto kysyi Laurentiis’ilta parhaat vinkit pastan valmistukseen.

Pastakuningatar listasi kolme asiaa, jotka tulisi aina lisätä pastaan:

1. Keitinvesi. Kun valmistat mitä tahansa pastaa, ota pastan keitinvettä talteen, jotta voit lisätä sitä hiukan pastan joukkoon.

2. Suola. Pidä huoli, että pastan keitinvedessä on tarpeeksi suolaa. Muuten pasta ei maistu miltään.

3. Ekstraneitsytoliiviöljy. Pasta viimeistellään aina lorauksella laadukasta oliiviöljyä. Mielellään myös tuoreella, raastetulla parmesanjuustolla.

Lähde: Popsugar

***

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Älä missään nimessä tee näin, kun keität pastaaPastamestari Jarkko lyö faktat tiskiin: Tämä on suomalaisten yleisin virhe pastan valmistuksessa – et kai sorru? Huippukokki näyttää, miten tehdään maailman parasta pastaa – yhtä olennaista vaihetta ei saa unohtaa: "Todella tärkeää"Lisäätkö sinäkin ketsuppia pastan päälle? Asiantuntijalta täystyrmäys suosikkimausteelle: "Ehdoton ei"Nyt on superhelppo ruoka! Kuuluisan tv-kokin pasta on mielettömän herkullinen ja nopea valmistaaTOP 3 -pastasäännöt: Ethän katkaise spagettia kahtia ennen kypsennystä?
PastaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • ma16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • 3.12.16:45
    Ruoka

    Ainakin yksi seikka pastapaketin kyljestä kannattaa tarkistaa

  • 28.11.18:52
    Ruokaniksit

    Pasta kypsäksi minuutissa! Alkuvalmistelut lyhentävät keittoaikaa huomattavasti

  • 27.11.16:15
    Ruoka

    Kuinka paljon on yksi annos pastaa? Näin mittaat!

  • 20.11.20:48
    Italia

    Väärennetty carbonara sai Italian raivon valtaan – ministeri vaatii EU:lta välitöntä tutkintaa