Burger King repäisi ja lanseerasi melkoiset korona-ajan uutuustuotteet – jos syöt tämän hampurilaisen, ihmiset pysyvät taatusti kaukana
Burger King tempaisi Saksassa ja toi hampurilaisravintoloihinsa turvavälejä ylläpitävät päähineet. Italiassa puolestaan vältetään nyt ihmiskontakteja ekstrasipulisen burgerin avulla.
Burger King on lanseerannut uudet versiot tunnetuista pahvikruunuistaan Saksassa. Jättimäiset ”koronakruunut” varmistavat, että ihmiset syövät burgerinsa kahde metrin turvaväliä noudattaen.
Jos kuva ei näy, katso se täältä
– Halusimme lisätä korkeita turvallisuus- ja hygienianormeja, joita ravintolamme jo noudattavat. Sosiaalisen eristäytymisen tee-se-itse -kruunu oli hauska ja leikkisä tapa muistuttaa vieraitamme turvaväleistä, kun he nauttivat ruokaa ravintoloissa, Burger Kingin edustaja kertoi Business Insiderille.
Italiassa burgereita kolminkertaisella sipulimäärällä
Italiassa hampurilaisketju on puolestaan laittanut myyntiin ”sosiaalisen eristäytymisen Whopperit”. Niissä on kolme kertaa enemmän raakaa sipulia kuin normaaleissa Whopper-hampurilaisissa, ja tämä pitää huolen siitä, ettei kukaan halua tulla liian lähelle burgerin syöjää.
Myös muissa ravintoloissa ympäri maailman on keksitty luovia keinoja toimintaan näinä poikkeuksellisina aikoina. Monissa ravintoloissa käytetään nyt esimerkiksi pahvihahmoja tai mannekiinejä, jotka istuvat ravintoloiden pöydissä ja estävät ihmisiä istumasta liian lähelle toisiaan.
Ruotsissa avautui Business Insiderin mukaan ravintola Bord för en, jossa on yksi asiakaspaikka keskellä peltoa. Ruoat toimitetaan narua pitkin kuljetettavan korvin avulla. Marylandissa eräs ravintola otti puolestaan käyttöönsä eriskummallsiet ”etäpöydät” .
Lue myös: Burger King teki Mäkkärille jotain leuat loksauttavaa – kukaan ei huomannut asiaa vuoden aikana
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa